Στην έκθεση «Οικοδομή», που διεξήχθη το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, έλαβε μέρος η Neotex.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η εταιρεία υπογραμμίζει, ότι στη διοργάνωση παρουσίασε «μία ανανεωμένη εταιρική εικόνα» μέσα από ένα περίπτερο «υψηλής αισθητικής» που «αποτύπωνε τον premium χαρακτήρα, την τεχνογνωσία και τη διαρκή εξέλιξη του brand».

Στο επίκεντρο της παρουσίας της Neotex στην έκθεση βρέθηκαν οι λύσεις στεγάνωσης και ρητινούχων δαπέδων, με έμφαση στα συστήματα στεγανοποίησης ταρατσών με Ευρωπαϊκή Τεχνική Αξιολόγηση (ETA) διάρκειας ζωής 25 ετών, στις τεχνολογίες επαλειφόμενης πολυουρίας, καθώς και στα συστήματα προστασίας δαπέδων εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών VOC, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του LEED. «Η υψηλή επισκεψιμότητα, οι σημαντικές επαγγελματικές επαφές και το έντονο ενδιαφέρον για τις τεχνολογικές λύσεις της Neotex συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας στην έκθεση, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική της», συμπληρώνει η εταιρεία.

Ακολουθήστε μας σε LinkedIn & Facebook και γίνετε μέλος της μεγαλύτερης ελληνικής κοινότητας του κλάδου.