Πέντε συμβάσεις, συνολικού ύψους 52,10 εκατ. ευρώ (με ΦΠΑ) υπογράφτηκαν στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Αναδάσωσης, ενώ αφορούν στην αναδάσωση περιοχών συνολικής έκτασης άνω των 58.000 στρεμμάτων. Τις συμβάσεις υπέγραψαν ο Γενικός Γραμματέας Δασών, Ευστάθιος Σταθόπουλος και οι ανάδοχοι των έργων. Το Εθνικό Σχέδιο Αναδάσωσης αφορά στην αποκατάσταση υποβαθμισμένων δασικών οικοσυστημάτων, με τη χρήση αυτόχθονων ειδών, σε περιοχές της Αττικής, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Βόρειας Εύβοιας, περιλαμβάνοντας εργασίες τεχνητής αναδάσωσης σε επιλεγμένες περιοχές, υπό την επίβλεψη των δασικών υπηρεσιών.

Αναλυτικά οι συμβάσεις:
1. Τμήμα 1: «Εκτάσεις προς αναδάσωση αρμοδιότητας των Δασαρχείων Αιγάλεω, Καπανδριτίου, Λαυρίου, Μεγάρων και Πειραιά». Ανάδοχος η κοινοπραξία των Τ&Τ Κατασκευές ΑΕ-Μεσόγειος ΑΕ (Αναδασώσεις).
2. Τμήμα 2: «Έκταση προς αναδάσωση αρμοδιότητας του Δασαρχείου Πεντέλης». Ανάδοχος η κοινοπραξία των Τ&Τ Κατασκευές ΑΕ-Μεσόγειος ΑΕ (Αναδασώσεις).
3. Τμήμα 3: «Έκταση προς αναδάσωση αρμοδιότητας του Δασαρχείου Πάρνηθας». Ανάδοχος η Ζιτακάτ ΑΤΕΒΕ.
4. Τμήμα 4: «Έκταση προς αναδάσωση αρμοδιότητας του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης». Ανάδοχος η ΟΡΚΑ ΑΤΕΕ.
5. Μαύρη Πεύκη: «Εργασίες αναδάσωσης με μαύρη πεύκη σε περιοχές αρμοδιότητας Δασαρχείου Λίμνης, στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Αναδάσωσης». Ανάδοχος ο Παπαδόπουλος Νικόλαος του Χαράλαμπου.