Για ακόμη μια χρονιά, η Europa βραβεύτηκε στα HR Awards που διοργάνωσε η εταιρεία BOUSSIAS. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν μια κορυφαία διοργάνωση του χώρου του Human Resources Management στην Ελλάδα, και ειδικά φέτος σχετίζονται με τον τρόπο και τις διαδικασίες που εφαρμόστηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 στο Sofitel Athens Airport,  η Europa βραβεύτηκε με Bronze Award στην κατηγορία “Best Crisis Management Strategy” με την υποψηφιότητά της με τίτλο “Μένουμε EUROPA! Μένουμε Ασφαλείς!” για το σύνολο των πολιτικών που σχεδίασε και εφάρμοσε κατά την περίοδο της πανδημίας της Covid-19, με στόχο να διασφαλίσει τόσο τους εργαζομένους της όσο και τους συνεργάτες της από τον κίνδυνο της πανδημίας, αλλά και να αποτρέψει την διάδοση του ιού στο σύνολο των 350+ εργαζομένων.  Το βραβείο παρέλαβε η κα Δήμητρα Κοντρογιάννη, HR Director της Europa.

Η βράβευση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειας που κατέβαλε η εταιρεία.

Bασική πολιτική της Europa είναι να δίνει την μέγιστη σημασία στην προστασία των εργαζομένων της. Μένουμε Ασφαλείς σημαίνει Μένουμε Europa!