Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η τελετή των Business Superbrands Greece 2021-2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου βραβεύτηκε και η Europa, ενώ συνολικά βραβεύτηκαν πολλές κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Το βραβείο της Europa παρέλαβε η Marketing Manager της εταιρείας, κα Μαρία Μιχαλοπούλου, μαζί με τον Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδας, κο Ανέστη Τάρλα.

Στόχος των βραβείων Superbrands είναι να αναδείξουν τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες που απέδειξαν ως διαχρονικές τους αξίες την καινοτομία στις υπηρεσίες, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τον σεβασμό προς τους εργαζομένους, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Η Europa αποτέλεσε την πρώτη βιομηχανία διέλασης στην Ελλάδα που μέσω της δικής της αντίληψης για το Brand προκάλεσε επώνυμη ζήτηση στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Ξεκίνησε από την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών για να επεκτείνει τη σχεδίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της αειφόρου ανάπτυξης. Μέσω των επενδύσεων που πραγματοποιεί, η Europa επιτυγχάνει τον στόχο της να αποτελεί μια εταιρεία με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, κάτι που αποτελεί πρότυπο για τις εταιρείες του κλάδου. Παράλληλα, μέσω των υπηρεσιών που έχει αναπτύξει σε διαφορετικά τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, επιτυγχάνει τη δόμηση σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης με όλα τα ενδιαφερόμενα κοινά – πελάτες (ιδιώτες/αρχιτέκτονες, μηχανικούς/κατασκευαστών αλουμινίου), προμηθευτές και συνεργάτες και φυσικά τους ιδιώτες, σε μια πολιτική ποιότητας 360ο.