Σειρά κινήσεων που της ανοίγουν ευρύ πεδίο δράσης στον τομέα των εξαγωγών έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Vechro, η οποία διατηρεί 4 καταστήματα με τα προϊόντα της στη Σανγκάη. Ταυτόχρονα προχωράει και σε άλλες συνεργασίες με καταστήματα και διανομείς στην Κίνα, κάνοντας πράξη την περαιτέρω εξάπλωσή της και στο Πεκίνο. «Επενδύσαμε στην είσοδό μας στην κινεζική αγορά, συνεργαζόμενοι με τοπικό αντιπρόσωπο που διαθέτει αποκλειστικά τα προϊόντα Vechro», αναφέρει στο Build η Άννα Δήμα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Vechro.

Στο 12% του τζίρου της οι εξαγωγές
Το τελευταίο διάστημα η Vechro έχει ενισχύσει την εξαγωγική της παρουσία με το ποσοστό διεθνών πωλήσεων επί του συνολικού κύκλου εργασιών να ανέρχεται στο 12%. Αναφερόμενη στις σημαντικές δυσκολίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στην παγκόσμια αγορά, η κυρία Δήμα τονίζει ότι το κύριο μέλημα της επιχείρησης ήταν να συνεχίσει απρόσκοπτα την τροφοδοσία της αγοράς με τα προϊόντα της.

Νέα σειρά προϊόντων “PRO”
Στο πλαίσιο της έκθεσης Οικοδομή όπου συμμετείχε, η Vechro παρουσίασε τη νέα σειρά ειδικών προϊόντων με την ονομασία “Vechro Pro”, η οποία περιλαμβάνει 15 κωδικούς και απευθύνεται σε επαγγελματίες. Σε αυτήν συγκαταλέγονται προϊόντα όπως είναι μεταξύ άλλων το Antigraffiti, το Αστάρι πλαστικού και το Αστάρι Γυψοσανίδας, το χρώμα για βαφή πισίνας, το Ακρυλικό χρώμα διαγραμμίσεως αλλά και Ακρυλικό ανάγλυφο για χρήση σε εξωτερική τοιχοποιία που προσφέρει σαγρέ αποτέλεσμα. H συγκεκριμένη σειρά βρίσκεται στα ράφια με νέα εμφάνιση, σε νέες συσκευασίες και συγκεντρώνει ουσιαστικά συγκεκριμένα προϊόντα που προορίζονται για ειδικές επιφάνειες και ουσιαστικά ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες συνθήκες χρήσης αλλά και εφαρμογής.

Στα 22 εκατ. ευρώ το 2021 – Πάει για ρεκόρ επιδόσεων φέτος
Η εταιρεία χρωμάτων έκλεισε το 2021 με κύκλο εργασιών στα 22 εκατομμύρια ευρώ. Σε ό,τι αφορά το 2022 σε επίπεδο εννεαμήνου κινήθηκε με θετικό πρόσημο και οι ενδείξεις μαρτυρούν ότι θα πρόκειται για χρόνια ρεκόρ από πλευράς οικονομικών επιδόσεων, σύμφωνα με την κυρία Δήμα. Στον τομέα των επενδύσεων τα τελευταία χρόνια η Vechro έχει δημιουργήσει τρία νέα κτίρια στις εγκαταστάσεις της στη Βοιωτία, με χώρους αποθηκεύσης έτοιμων προϊόντων και υλικών συσκευασίας αλλά και με την προσθήκη νέας γραμμής συσκευασίας. Eιδικότερα η επιχείρηση προχώρησε σε στοχευμένες επενδύσεις τριετίας 2019-2021 που αφορούσαν την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού αλλά και την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων στο εργοστάσιό της.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter Build