Το HAORI έρχεται να σπάσει τη μονοτονία στα κλιματιστικά τοίχου. Μια επαναστατική μονάδα τοίχου, που ξεπερνά τις παραδοσιακές έννοιες των κλιματιστικών, μετατρέποντας το κλιματιστικό σας, σε ένα ελκυστικό και κομψό στοιχείο του χώρου. Με το λεπτό σώμα και το μοναδικό της σχεδιασμό, αυτή η καινοτόμος μονάδα κλιματισμού διαθέτει ένα εξαιρετικά ελκυστικό κάλυμμα από ύφασμα, το οποίο δεν είναι μόνο διαθέσιμο σε  μια σειρά από στάνταρ και προαιρετικά χρώματα, αλλά προσφέρει και απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής. Η υφασμάτινη επιφάνεια του HAORI δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό με άλλα υφάσματα του δωματίου για μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα. Ξεκινήστε με τις δύο επενδύσεις σε αποχρώσεις του γκρι, διαθέσιμες με τη συσκευή, και συνεχίστε με τα υπόλοιπα τέσσερα χρώματα ή φτιάξτε τη δική σας επένδυση με ύφασμα της επιλογής σας. Η εναλλαγή και η τοποθέτηση γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς την παρέμβαση ειδικών.

Εύκολη προσαρμογή και κομψός σχεδιασμός
Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ιδέα της Toshiba κάνει το HAORI εύκολο στη “προσαρμογή”. Απλά ξεκολλήστε και κολλήστε το επιθυμητό ύφασμα στο κυρτό μπροστινό πλαίσιο για να δημιουργήσετε μια μονάδα κλιματισμού που θα γίνει το θέμα συζήτησης της γειτονιάς. Η ομορφιά του HAORI είναι η ικανότητά του να εναρμονίζεται και να γίνεται μέρος του τοίχου ή να ξεχωρίζει και να γίνεται ένα σαγηνευτικό χαρακτηριστικό. Οι εσωτερικοί διακοσμητές και οι ιδιοκτήτες σπιτιών μπορούν να αφήσουν το στυλ να τους καθοδηγήσει.

Άριστη απόδοση
Επωφελούμενο από το ψυκτικό R32 για ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο και τον καινοτόμο περιστροφικό συμπιεστή inverter DC Twin Roraty της Toshiba, η μονάδα διαθέτει άριστη ενεργειακή κλάση A+++/ Α+++ σε ψύξη και θέρμανση στη θερμή ζώνη.

Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία και κορυφαία ποιότητα αέρα
Το HAORI έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία. Η λειτουργία “Silence” της μονάδας μειώνει τον θόρυβο από τη μονάδα εσωτερικού χώρου σε μόλις 19 dB(A), εξασφαλίζοντας έναν ήρεμο ύπνο. Επιπλέον, η εξωτερική μονάδα είναι από τις πιο αθόρυβες στην αγορά, με ονομαστική ένταση ήχου 44 dB(A). Τα επίπεδα θορύβου μπορούν μάλιστα να μειωθούν στα 37 dB(A) χρησιμοποιώντας μια ειδική λειτουργία που ενεργοποιείται μέσω της εφαρμογής ή του τηλεχειριστηρίου. Όσον αφορά την ποιότητα του αέρα, το HAORI διαθέτει φίλτρο Toshiba Ultra Pure, το οποίο φιλτράρει έως και το 94% των λεπτών σωματιδίων με διάμετρο μεγαλύτερο από 2,5 micra.

Ο ιονιστής πλάσματος της Toshiba που βρίσκεται μέσα στο HAORI παγιδεύει και εξουδετερώνει τα μολυσμένα σωματίδια (ιούς και βακτήρια) δημιουργώντας έναν υγιεινό χώρο διαβίωσης. Η υψηλή ποιότητα του αέρα διατηρείται μακροπρόθεσμα χάρη σε χαρακτηριστικά όπως το εύκολο στον καθαρισμό δοχείο αποστράγγισης και ο εναλλάκτης θερμότητας Magic Coil της Toshiba με λειτουργία αυτοκαθαρισμού. Επιπλέον, η καινοτόμος τεχνολογία HADA Care της Toshiba παρέχει προηγμένη τεχνολογία ψύξης που βελτιώνει την κατανομή του αέρα μέσα στο δωμάτιο και προστατεύει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος.

AHI CARRIER SEE
Authorized by Carrier Corporation as a JV distributor of Carrier and Toshiba HVAC products for SEE