Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Europa έδωσε το “παρών” στην έκθεση The Architect Show (tAS), που πραγματοποιήθηκε  στις 11 και 12 Δεκεμβρίου και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά γεγονότα της χρονιάς. Η συμμετοχή της εταιρείας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας ακριβώς τον συνδυασμό της αισθητικής με την αρχιτεκτονική λύση που ακούει στο όνομα Europa.

Το σύστημα αλουμινίου που πρωταγωνίστησε

Στο περίπτερο της Europa, παρουσιάστηκε σε πραγματικό δείγμα το σύστημα EUROPA ELEMENT ως επιπλέον στοιχείο του συστήματος Europa Minimal Frame. Κεντρικό στοιχείο ενδιαφέροντος για τους παρευρισκόμενους αποτέλεσε το Minimal σύστημα της Europa το οποίο παρουσιάστηκε και σε τομή τόσο στο περίπτερο όσο και στην έκθεση με τίτλο PANDEMIC MATERIALITY στην οποία προβάλλονταν σε ξεχωριστό χώρο προϊόντα τα οποία δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας τον τελευταίο χρόνο από διαφορετικές εταιρείες.

Οι αρχιτέκτονες του Τμήματος Έργων της Europa ήταν παρόντες καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Europa στους επισκέπτες.

Europa, συνώνυμο της ποιότητας και της τεχνολογικής υπεροχής

Η εταιρεία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες βιομηχανίες μεταποίησης αλουμινίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα 47 και πλέον έτη αργότερα έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες αλουμινίου στην Ελλάδα με περισσότερους από 400 υπαλλήλους, εξαγωγές σε πάνω από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο και ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα κατασκευαστών αλουμινίου.