Η Westnet, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της AUX, μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες κλιματιστικών στον κόσμο, εγκαινιάζει το πρώτο «AUX Experience Center» στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 249 στο Νέο Ψυχικό και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξειδικευμένη εκπαίδευση και υποστήριξη στους επαγγελματίες του κλάδου της θέρμανσης/ψύξης, ενισχύοντας την τεχνογνωσία και τις δεξιότητές τους στην εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση κλιματιστικών, αντλιών θερμότητας και φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις Service της Westnet, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα τεχνικά σεμινάρια από την ομάδα μηχανικών της εταιρείας πάνω σε πραγματική εγκατάσταση αντλιών θερμότητας R32 και R290, όπως επίσης και να γνωρίσουν από κοντά την τεχνολογία αιχμής της AUX.
Το «AUX Experience Center» διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο showroom με προϊόντα οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού AUX και ένα φωτοβολταϊκό σύστημα για οικιακή χρήση με λύσεις της AUXSOL, προσφέροντας έτσι στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον τεχνολογικό κόσμο της AUX. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κανείς να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 211 300 2191 και μέσω e-mail, στο [email protected].