Το σκανδιναβικό στυλ και design στον εξοπλισμό του σπιτιού και των εσωτερικών χώρων το αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερο ο Έλληνας καταναλωτής, όπως σχολίασε ο Διευθυντής Εταιρικών Πελατών της JYSK ΑΕ, Θέμης Κάτσης, μιλώντας στο Build στη διάρκεια της έκθεσης Xenia 2023.

«Γνωρίσαμε τους υπάρχοντες πελάτες μας, συνάψαμε και νέες συνεργασίες»
Η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με είδη ύπνου και είδη σπιτιού από τη Δανία συμμετείχε στην φετινή Xenia με δικό της Business to Business περίπτερο, με το στέλεχός της να αναφέρει σχετικά: «Στην Xenia 2023 δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον διαφορετικών χώρων, όπου οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να εμπνευστούν από τον Σκανδιναβικό σχεδιασμό για να δημιουργήσουν την ιδανική λύση για την επιχείρηση τους με ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων. Η ποιότητα και ανθεκτικότητα της συλλογής μας έχει πλέον δοκιμαστεί από χιλιάδες εταιρικούς πελάτες που μας εμπιστεύονται. Είμαστε ενθουσιασμένοι όσον αφορά στο πώς εξελίχθηκε η έκθεση για εμάς, διότι συν τοις άλλοις γνωρίσαμε από κοντά πελάτες που ήδη έχουν εξυπηρετηθεί από εμάς και μας έχουν γνωρίσει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στη Ελλάδα. Θεωρούμε, λοιπόν, εξαιρετικά σημαντικό το ότι βρεθήκαμε στην έκθεση, καθώς, επιπλέον, κάναμε και νέες συνεργασίες, με νέους πελάτες, που τώρα μας γνωρίζουν για πρώτη φορά και επιθυμούν να μάθουν ακόμη περισσότερα».

«Δύσκολη η μετάβαση μετά την πανδημία, αλλά προσελκύσαμε περισσότερους πελάτες»
Ρωτήσαμε, έπειτα, τον κ. Κάτση ποια ήταν η πιο μεγάλη πρόκληση που αντιμετώπισε η JYSK ΑΕ το τελευταίο διάστημα. «Σίγουρα επρόκειτο για το διάστημα προσαρμογής στο οποίο βρεθήκαμε βγαίνοντας από την περίοδο της πανδημίας του COVID-19, η οποία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για όλες τις επιχειρήσεις. Μέσα από τις δυσκολίες, ωστόσο, θεωρώ πως καταφέραμε να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους πελάτες προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες που βασίζονται στις εξαιρετικές προσφορές μας και στη μεγάλη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας. Μας δείχνουν, έτσι, ακόμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη».

«Κερδίζει έδαφος το σκανδιναβικό design στην Ελλάδα»
Κλείνοντας τη συζήτησή μας με τον κ. Κάτση, του ζητήσαμε να μας αναφέρει τις κυριότερες τάσεις όσον αφορά στον εξοπλισμό του σπιτιού και των εσωτερικών χώρων γενικότερα στην Ελλάδα. Ο κ. Κάτσης υπογράμμισε, για αυτό το θέμα: «Μέσα από την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, οι επαγγελματίες πελάτες έχουν την δυνατότητα να διακοσμήσουν τις επιχειρήσεις τους με στυλ και λειτουργικότητα. Από μοντέρνα έπιπλα έως διακοσμητικά, προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις που συνδυάζουν κομψότητα και πρακτικότητα με βασικό πυλώνα την εμπειρία των πελατών τους».


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter Build