Παρουσία περισσοτέρων από 350 επαγγελματιών από τον κλάδο της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, του interior και του lighting design έλαβε χώρα η ένατη τελετή απονομής των Interiors Awards 2024.
Η τελετή απονομής έγινε την Παρασκευή 24 Μαΐου στο αμφιθέατρο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Tα Interiors Awards της BOUSSIAS Events έχουν πλέον καθιερωθεί από την ίδια την αγορά ως ο ετήσιος θεσμός επιβράβευσης έργων δημιουργίας εσωτερικών χώρων. Περισσότερα από 170 υποψήφια έργα απέσπασαν διακρίσεις. Τα Interiors Awards 2024 κατέγραψαν ρεκόρ υποψηφιοτήτων αλλά και αριθμό δημιουργικών γραφείων που συμμετείχαν. Σε συνεργασία με την Κριτική Επιτροπή των Interiors Awards η BOUSSIAS Εvents δημιουργεί κάθε χρόνο δικλείδες στη διαδικασία αξιολόγησης προκειμένου να διασφαλίζεται η διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία της βαθμολόγησης. Τα platinum βραβεία στα Interiors Awards 2024, δηλαδή τα έργα με την υψηλότερη βαθμολογία στον πυλώνα που διαγωνίστηκαν απέσπασαν:

• Πυλώνας Ολοκληρωμένα Έργα: Costas Gagos Architecture & Design | ONE living capsules by Costas Gagos
• Πυλώνας Kitchen & Bath: FRANKE HELLAS | Mythos BlackLine
• Πυλώνας Μη Ολοκληρωμένα Έργα: Next Design | Yaia Resort

Τα κορυφαία βραβεία στα Interiors Awards (Αwards of the Year), δίνονται στους υποψηφίους που έχουν επιτύχει το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμολογίας από τις βραβευμένες υποψηφιότητες στις διαγωνιστικές κατηγορίες. Τα κορυφαία βραβεία στη φετινή διοργάνωση απέσπασαν οι:

• Upcoming Designer of the Year 2024: Kaput Design
• Kitchen Company of the Year 2024: FRANKE HELLAS
• Bath Company of the Year 2024: Kontogianni Bath & Floor
• Construction Fit out Company of the Year 2024: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ Tεχνική Κατασκευαστική
• Client of the Year 2024: COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ… μια εταιρεία που σταθερά τα τελευταία χρόνια επενδύει σημαντικά σε έργα interior design σε όλα τα καταστήματα και τις εγκαταστάσεις της.

Χορηγοί των Interiors Awards 2024 ήταν οι εταιρείες:
Franke Home Solutions και JYSK Business to Business. Υποστηρικτές ήταν οι εταιρείες: Μαρμούρης Λύσεις Επιπλοποιίας και Rumming ECH.
Δείτε όλους τους νικητές καθώς και στιγμιότυπα από την τελετή απονομής των Interiors Awards 2024 ΕΔΩ
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Interiors Awards 2024 ήταν ο Μιχάλης Μαυρολέων, CEO A&M Architects A.E.
Γνωρίστε τους δημιουργούς που στελέχωσαν την Κριτική Επιτροπή των φετινών βραβείων ΕΔΩ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Μιχάλης Μαυρολέων, Jury President Interiors Awards 2024, CEO A&M Architects A.E.
Ένατη χρονιά φέτος για αυτό το θεσμό που αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα και με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Και από την άλλη αυξάνεται και η δυσκολία των κριτών να βαθμολογήσουν αξιόλογες δουλειές οι οποίες έχουν έμπνευση, πάθος που εκφράζεται μέσα από τα σχέδια αλλά και από τις κατασκευές των έργων αυτών.
Αριάδνη Σωτηροπούλου, Managing Director, Franke Home Solutions, member of Judging Commitee, platinum winner, awarded Kitchen Designer of the Year 2024
Tα Interiors Awards είναι τα βασικά βραβεία που αυτή τη στιγμή διοργανώνονται στην Ελλάδα και τιμούν την καινοτομία, την ποιότητα και την ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο του interior design.

Ιωσήφ Αραμπατζής, CEO & Founder, EΠΙΚΥΚΛΟΣ Tεχνική Kατασκευαστική Εταιρεία, member of Judging Commitee, awarded Construction Fit out Company of the Year 2024
Ως κριτής τα τελευταία πέντε χρόνια στο θεσμό, χαίρομαι για την εξέλιξή του. Κι όχι επειδή απλά μεγαλώνει. Αλλά κυρίως επειδή βλέπω νέες ομάδες, νέους επαγγελματίες να ασχολούνται με αυτό και χρόνο με το χρόνο, βελτιώνονται βλέποντας αφενός τον ίδιο τους τον «εαυτό» πώς εξελίσσεται αλλά και αφετέρου βλέποντας τον ανταγωνισμό γύρω τους, βελτιώνουν την παρουσία τους για να διεκδικούν επάξια μια διάκριση. Είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός για να αφυπνίσει την ίδια την αγορά και να κινηθούμε όλοι συνολικά προς μια καλύτερη κατεύθυνση.

Ευστάθιος Αμανατίδης, Founder Kaput Design, awarded Upcoming Designer of the Year 2024
Είναι μεγάλη μας τιμή στην Kaput Design που θα παραλάβουμε αυτά τα βραβεία, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Και ευχαριστούμε και την Κριτική Επιτροπή και τη BOUSSIAS Events που έχει δημιουργήσει αυτό το θεσμό.

Χριστίνα Μαρία Κοντογιάννη, Αρχιτέκτων Μηχανικός CEO Kontogianni Bath and Floor, awarded Bath Designer of the Year 2024
Είναι μεγάλη εμπειρία, τιμή και συγκίνηση ταυτόχρονα. Ελπίζω στην επετειακή διοργάνωση των δέκα ετών να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή και μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Νικόλαος Μαρκόπουλος, Shops Trade Marketing, Sales Network, Development and Technical Support Senior Manager, OTE Group, awarded Client of the Year 2024
Είχαμε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχουμε στον πιο επιτυχημένο θεσμό για το design, τα Interiors Awards και από την πλευρά τη δική μας, ως COSMOTE Γερμανός, που έχουμε ως βασικό πυλώνα και στόχο μας το customer experience.

Κώστας Γκάγκος, Interior Designer , CEO Costas Gagos Architecture and Design, platinum winner
Τα Interiors Awards είναι το μέλλον στο interior design στην Ελλάδα. Δίνουν δύναμη σε όλους τους δημιουργούς. Να συνεχίσουν έτσι, δυνατά και πιστέψτε με ότι θα πάει πολύ μπροστά η Ελλάδα στο design.

Μάνος Λελεδάκης, Founder and Managing Director Next Design, platinum winner
Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ. Τα βραβεία μας δημιουργούν μεγάλη χαρά. Είναι μια σπουδαία διοργάνωση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέρος όλης αυτής της διαδικασίας.