Η Elvial δώρισε συστήματα αλουμινίου της για την ανακαίνιση του πρώην εκπαιδευτηρίου «Ρήγας Φεραίος» (νυν «West Hall»), κομματιού του campus American College of Thessaloniki (ACT), του τμήματος πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του Κολλεγίου Ανατόλια.

Το West Hall «φόρεσε»:
• Το ανοιγόμενο σύστημα Essence W67BS HI2, που συνδυάζει το minimal design με τις κορυφαίες τεχνολογίες και προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα, εγγυημένη ενεργειακή απόδοση, ασφάλεια και αισθητική αρμονία.
• Το συρόμενο σύστημα αλουμινίου Elvial SL46 SI2, που συνδυάζει την αντοχή, τις τεχνολογίες και το design με λειτουργικά στοιχεία υψηλής ποιότητας.
• Το σύστημα φυσούνας Essence FD77, που δημιουργήθηκε για να γεμίζει τον χώρο με φως. Με τη γραμμική, αισθητικά ξεχωριστή εμφάνισή της αψηφά τα μεγέθη των ανοιγμάτων και τις αλλαγές του καιρού. Με εξαιρετικές επιδόσεις θερμομόνωσης, στεγάνωσης και με υψηλή ποιότητα κατασκευής η λειτουργία του θα είναι εξασφαλισμένη για πολλά χρόνια.

Οι συντελεστές του έργου:
Αρχιτεκτονικό γραφείο: K-Architects. Τεχνική εταιρεία: ETEΘ Μονοπρόσωπη AE (Eταιρεία Tεχνικών Έργων Θεσσαλονίκης). Κατασκευαστής κουφωμάτων: Μάντζαρης Γεώργιος ΑΕ. Συστήματα αλουμινίου Elvial: Essence W67BS HI2, Elvial SL46 SI2, Essence FD77.