Η καθαρότητα των πρώτων υλών εγγυάται την υψηλή ποιότητα και η εταιρική στρατηγική επενδύει στο μέλλον και την ανάπτυξη. Η System Technica, με τα «made in Greece» δομικά υλικά της μπαίνει συνεχώς σε νέες αγορές του εξωτερικού.

Αναγνωρισμένα και εξαγώγιμα σε όλο και περισσότερες χώρες, τα «made in Greece» δομικά υλικά της System Technica πρωτοστατούν ανάμεσα στις δεκάδες εταιρείες δομικών υλικών στην ελληνική αγορά για την αποδεδειγμένη ποιότητα των προϊόντων τους. Με τις πιο σύγχρονες πιστοποιήσεις και κορυφαίες διακρίσεις στο ενεργητικό της, η ελληνική εταιρεία, που από το 1996 παράγει στην Ελλάδα και εξάγει στο εξωτερικό δομικά υλικά για τεχνικά έργα κάθε κλίμακας και απαίτησης, βάζει τη δική της σφραγίδα στα μεγαλύτερα εγχώρια και διεθνή έργα υποδομής.

Γιατί η System Technica δεν υπόσχεται. Η System Technica πραγματοποιεί και καινοτομεί!

Αναγνώριση εντός και εκτός Ελλάδας
Στα 27 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία έχει πετύχει να συνδέσει το όνομα και την γκάμα των προϊόντων της με έργα υποδομής που αποδείχθηκαν ορόσημα στην ενίσχυση της οικονομικής ευρωστίας και του κύρους της Ελλάδας.

Αλλά, αντί να επαναπαυτεί παραμένοντας περιορισμένη στην ελληνική αγορά, η System Technica βρήκε την τόλμη να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω και να μπει σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού, με σημαντική κατασκευαστική δραστηριότητα.

Όπως μας πληροφορεί ο Γιάννης Στορισμένος, επικεφαλής της εταιρείας, προϊόντα της System Technica υπάρχουν σε όλα τα μεγάλα έργα των δήμων που αφορούν πλακοστρώσεις κοινοχρήστων χώρων, σε θερμομονωτικές επενδύσεις πολλών δημοσίων κτιρίων, καθώς και σε συγκολλητικά και θερμομονωτικά κονιάματα σε μεγάλες ιδιωτικές κατασκευές όπως ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτίρια, μεταξύ πολλών άλλων.

«Παράλληλα καταγράφουμε πολύ μεγάλο όγκο εξαγωγών, συνεργαζόμενοι με κορυφαίους αντιπροσώπους στην Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, τη Βόρεια Μακεδονία, την Ταϊλάνδη, την Μάλτα, την Αγγλία, τη Λιβύη με πωλήσεις που κατέχουν σημαντικό ποσοστό στις συνολικές πωλήσεις της εταιρείας μας», τονίζει.

«Από το ξεκίνημα της δραστηριότητάς μας, τηρούμε έναν απαράβατο κανόνα, και αυτός είναι πως στα δομικά υλικά της System Technica χρησιμοποιούνται οι κορυφαίες πρώτες ύλες, χάρη στις μακροχρόνιες συνεργασίες μας με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς χημικούς οίκους προσμίκτων, αλλά και στους συνεχείς τακτικούς ελέγχους της παραγωγής», αποκαλύπτει ο Γιάννης Στορισμένος. Όπως εξηγεί, στο ανώτερο επίπεδο ποιότητας των δομικών υλικών της εταιρείας συμβάλλει καθοριστικά και το γεγονός της πιστοποίησης με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 και σύμφωνα με το ISO 14001:2015 για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισής της.

«Αυτή είναι η δική μας στρατηγική: Σε όλα τα δομικά υλικά της System Τechnica να υπάρχει η ανώτερη ποιότητα και συνεχώς να επενδύουμε σε τεχνογνωσία και έρευνα και να παράγουμε πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα για κάθε κατασκευαστική ανάγκη», σημειώνει ο Γιάννης Στορισμένος.


ST 100 Smart: Χρυσό βραβείο στα δομικά υλικά 2022
Το ST 100 SMART (με τεχνολογία ενεργού βιο-αφρού) είναι τσιμεντοειδής ινοπλισμένη ρητινούχα κόλλα μονωτικών πλακών και βασικό επίχρισμα υψηλών επιδόσεων. Με νέα εξελιγμένη σύνθεση, χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία ενεργού βιο-αφρού που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια της System Technica, απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στα Building Materials Awards 2022, στην κατηγορία «Κονιάματα Δόμησης». Ένα πρωτοποριακό υλικό που προσφέρει εύκολη τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών και εξασφαλισμένη συγκόλλησή τους. Η εταιρεία πραγματοποιεί συνεχώς σημαντικές επενδύσεις σε τεχνογνωσία και έρευνα με στόχο τη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παραγομένων υλικών.