Τη συνεργασία της με την Intracom Holdings για τη μίσθωση ξενοδοχείου στο Άνω Κουφονήσι ανακοίνωσε η SWOT Hospitality. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Άνω Κουφονήσι και θα ανοίξει τις πόρτες του μέσα στον τρέχοντα μήνα, ανανεωμένο ως Οlvos Koufonisia. Θα διαθέτει 55 δωμάτια και σουίτες, εξωτερική πισίνα, πράσινους κήπους και ένα εστιατόριο. Σημειώνεται, πως το Olvos Koufonisia αποτελεί μέλος του Olvos Collection, το οποίο δημιούργησε η SWOT Hospitality το 2020 και περιλαμβάνει πολυτελή boutique ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς (λ.χ. Σαντορίνη, Μύκονος και Πόρτο Χέλι).

Ο CEO της Intracom Properties, Σωτήρης Μπακαγιάννης, δήλωσε: «H Intracom Holdings σχεδιάζει την ανάπτυξη ενός μοναδικού resort στο μεγάλο Κουφονήσι, με σεβασμό στο περιβάλλον και έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Επιλέξαμε την SWOT Hospitality ως συνοδοιπόρο σε αυτό το εγχείρημα, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την αναβάθμιση του ξενοδοχείου αλλά και του προορισμού».

Από την άλλη, ο Πρόεδρος της SWOT Hospitality, Στέλιος Κουτσιβίτης, είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με έναν τόσο μεγάλο επενδυτή όπως είναι η Intracom Holdings. Με τη σύμπραξη αυτή, υλοποιούμε τη στρατηγική ανάπτυξής μας με την είσοδό μας στη μίσθωση μεγάλων πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς».