Τα υλικά της Elval Colour έχουν μία δυναμική παρουσία σε όλον τον κόσμο στοχεύοντας στην αναβάθμιση των κτιρίων και των πόλεων.

Το κτίριο γραφείων Citypassagen Örebro στη Σουηδία, ξεχωρίζει τόσο για την αρχιτεκτονική του όσο και για τις έξυπνες περιβαλλοντικές του λύσεις. Είναι ντυμένο με βραδύκαυστα σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond® A2 συνολικά 4,000 m2 σε χρυσό χρώμα και διαμορφωμένα ώστε να δίνουν μία τρισδιάστατη όψη στο περίβλημα του κτιρίου, ενώ παράλληλα έχουν τοποθετηθεί 340 ηλιακά πάνελ για την τροφοδοσία του κτιρίου με πράσινη ηλεκτρική ενέργεια.

Το έργο υλοποιήθηκε ως έργο σχεδιασμού-κατασκευής με χρήση δεδομένων BIM και μεθόδων LEAN, από το αρχιτεκτονικό γραφείο ROOF Arkitekter AB, μέλος του PE Teknik & Arkitektur AB, και υλοποιήθηκα από την INHUS Group.

Τα Σύνθετα Πάνελ Αλουμινίου etalbond® μπορούν εύκολα να διαμορφωθούν επιτρέποντας μια μεγάλη ποικιλία τρισδιάστατων ή καμπύλων σχημάτων και συνδυάζοντας λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον.

Η Elval Colour μένει πάντα πιστή στο όραμα και τις αξίες της, με διαδικασίες παραγωγής και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Η εταιρεία εστιάζει στην καινοτομία, στις ανάγκες της αγοράς και στη συνεχή βελτίωση ώστε να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της.