ΠΗ εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων SWOT Hospitality ανακοίνωσε τη συνεργασία της, στους τομείς του marketing και των πωλήσεων, με την Xenos Hotels & Resorts, έναν από τους πιο μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα. Τα Olea All Suite Hotel και Zante Maris Suites της Xenos Hotels & Resorts στη Ζάκυνθο αποτελούν τις τελευταίες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο της SWOT Hospitality, που συνεχίζει να επεκτείνεται στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας.

Olea All Suite Hotel
Το Olea All Suite Hotel, μέλος των Design Hotels της Marriott International, βρίσκεται σε απόσταση δέκα λεπτών από την πόλη της Ζακύνθου και διαθέτει, μεταξύ άλλων, 93 πολυτελείς σουίτες, δύο bars και τρία εστιατόρια.
Μάλιστα, το έτος 2024 βρέθηκε στη λίστα του Condé Nast Traveller με τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία, ενώ αποτελεί το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο που ανακηρύχθηκε ως «Καλύτερο resort στον κόσμο» από το Interior

Design Magazine.
Επισημαίνεται, πως την αρχιτεκτονική μελέτη και το design του ξενοδοχείου υπογράφει το αρχιτεκτονικό γραφείο Block 722.

Zante Maris Suites
Το γειτονικό Zante Maris Suites, χτισμένο ανάμεσα σε ελιές και τρεχούμενα νερά, διαθέτει 45 σουίτες και διακρίνεται για την ιδιωτικότητα και την ηρεμία που παρέχει στους ενήλικες επισκέπτες του, προσφέροντας όλες τις ανέσεις ενός boutique ξενοδοχείου. Αναφορικά με την αρχιτεκτονική μελέτη του Zante Maris Suites, έχει εκπονηθεί και αυτή από το Block 722.