--> 

Γίνετε Συνδρομητής

Aφιερωμένο στον κλάδο των κατασκευών και υποδομών μεγάλης κλίμακας, το Construction προβάλλει όλο το οικοσύστημα που περιλαμβάνει τους φορείς της αγοράς, τις μελετητικές-τεχνικές-κατασκευαστικές εταιρείες, και φυσικά τους προμηθευτές του κλάδου.

Με τη συνδρομή σας στο Construction:

  • Απολαμβάνετε ανταπόκριση από τους φορείς και τις ενώσεις της αγοράς, μέσω συνεντεύξεων, αρθρογραφίας και ρεπορτάζ, που αναδεικνύουν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους συνδέσμους των κατασκευών.
  • Εξασφαλίζετε αποκλειστική και έγκυρη ενημέρωση για μεγάλα κατασκευαστικά έργα από τους τομείς της γεφυροποιίας, των οικοδομικών έργων (εργοστάσια, αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα, κατοικία), τις σήραγγες, την οδοποιία, καθώς και τα υδραυλικά (φράγματα, αντιπλημμυρικά) και λιμενικά έργα.
  • Γνωρίζετε την αθέατη πλευρά μεγάλων έργων, τους πρωταγωνιστές, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά τον σχεδιασμό, τη μελέτη και εκτέλεση, αλλά και τις λύσεις που έδωσαν.
  • Αποκτάτε γνώση για τις τελευταίες εξελίξεις σε προϊόντα δόμησης μέσα από ειδικά αφιερώματα για το σκυρόδεμα και τις προκατασκευές, τις μεταλλικές κατασκευές, την πέτρα και την ξυλεία.
  • Έχετε πρόσβαση σε αποκλειστική αρθρογραφία από ειδικούς του χώρου, με ακαδημαϊκό υπόβαθρο και βαθιά, ρηξικέλευθη γνώση της βιομηχανίας.
  • Παρακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις που αφορούν την τεχνολογία-ψηφιοποίηση, τον αυτοματισμό, την πιστοποίηση υπηρεσιών-προϊόντων, τη μεταφορά (logistics) και αποθήκευση προϊόντων, καθώς και το real estate των κατασκευών.
  • Ενημερώνεστε για εκδηλώσεις που διοργανώνει η Βοussias, παρουσία διεθνών και Ελλήνων διακεκριμένων προσκεκλημένων, έμπειρων σε θέματα σχετικών με το αντικείμενό σας.

** H συνδρομή στο Construction περιλαμβάνει τόσο την έντυπη όσο και την ψηφιακή μορφή του περιοδικού

Συμπληρώστε τα στοιχεία της αίτησης σας κι η Ομάδα Συνδρομών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.