Στη μίσθωση του ακινήτου όπου μέχρι πρότινος στέγαζε τις αποθήκες της Infoquest Technologies επί της λεωφόρου Κηφισού 125-127 προχώρησε η Leroy Merlin. Θυμίζουμε ότι μέχρι πρότινος στο συγκεκριμένο ακίνητο στεγάζονταν και το service της Infoquest εκτός από τις αποθήκες της Infoquest για την διανομή προϊόντων των εταιρειών που διακινεί. Η Leroy Merlin προχωράει στη δημιουργία ενός νέου κέντρου διανομής, με συνολική επιφάνεια 7.956 τ.μ, το οποίο στεγάζεται σε οικόπεδο 5.773 τ.μ. και ανήκει στη Briq Properties ΑΕΕΑΠ.

Σε ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις της Infoquest που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο κτίριο, μεταφέρθηκαν σε όμορο ακίνητο επίσης ιδιοκτησίας της Briq, επί της λεωφόρου Κηφισού 119 με συνολική επιφάνεια 6.113 τ.μ. Σημειώνεται ότι έως και τις 31 Ιουλίου το συγκεκριμένο ακίνητο ήταν μισθωμένο από τη Briq στην Infoquest και μετά τη λήξη της μίσθωσης επήλθε η συμφωνία και η υπογραφή νέου συμβολαίου με τη Leroy Merlin.

Επενδύει και σε κέντρο διανομής στη Θεσσαλονίκη
Επιπλέον, η Leroy Merlin προχωράει στη δημιουργία ενός ακόμη κέντρου διανομής στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτήτρια του οποίου είναι η Premia Properties. Οι επενδύσεις από πλευράς της Leroy Merlin για τα δύο συγκεκριμένα κέντρα διανομής ανέρχονται σε συνολικά 700 χιλ. ευρώ.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter Build