Στην Ιnfinitum ΑΕ εμπιστεύθηκε η Mytilineos τη σχεδίαση και υλοποίηση πολλαπλών πολυλειτουργικών αιθουσών για phygital meetings στο νέο κτιριακό της συγκρότημα στην Παιανία. Το έργο αποσκοπεί στην απλοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών συναντήσεων των στελεχών της εταιρείας, με χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών που προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα, ευκολία και εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας, στα σημεία όπου συζητούνται και λαμβάνονται οι πιο σημαντικές εταιρικές αποφάσεις.

Τα σημεία στα οποία βασίστηκε η λύση
Η λύση της Infinitum ΑΕ είναι βασισμένη σε εξοπλισμό Video Conferencing της HP, τα Poly StudioX, τα οποία εξασφαλίζουν καινοτόμες τεχνολογίες βίντεο και ήχου. Παράλληλα, μέσω μηχανισμών ΑΙ, μειώνουν την ανάγκη για εξοπλισμό υψηλού κόστους για βελτιστοποίηση της ηχοανάκλασης, ενώ ταυτόχρονα μπλοκάρουν τη θέαση στις κάμερες ατόμων εκτός γυάλινων τοιχωμάτων των meeting rooms.

Διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Android και είναι πιστοποιημένες για MS Teams Rooms και Zoom Rooms. Μια πολύ σοβαρή παράμετρος για την επιλογή τους ήταν και το δωρεάν κεντρικό σύστημα διαχείρισης, Poly Lens, ένα ιδανικό cloud εργαλείο για τους ΙΤ managers, αφού προσφέρει remote troubleshooting, updates και inventory control. Η προσφερόμενη λύση αποτελείται και από large format displays της LG, που παρέχουν τη δυνατότητα ψηφιακής σήμανσης και κεντρικής διαχείρισης. Τέλος, για εύκολο sharing και collaboration, επιλέχθηκαν οι συσκευές Wireless Collaboration της Barco. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Infinitum AE, το έργο προχωρά σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς περί τις 25 αίθουσες.
Η ολοκλήρωση και παράδοση των υπολοίπων αναμένεται μέχρι τον Ιούνιο του 2024.