Η Dynapac αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ασφαλτικών μηχανημάτων, διαθέτοντας τεράστια γκάμα προϊόντων και εξειδικευμένες υπηρεσίες για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Όπως, μάλιστα, επισημαίνει η Σοφία Χάλκου, Περιφερειακή Διευθύντρια Πωλήσεων & Service, Νότιας – Ανατολικής Ευρώπης της Dynapac, η εταιρεία διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες για τον περιορισμό των δαπανών καυσίμου, ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της βιωσιμότητας.

Ποια είναι η Dynapac και τι την καθιστά μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην αγορά ασφαλτικών μηχανημάτων;

H Dynapac είναι η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στην κατασκευή μηχανήματων οδοποιίας με την ιστορία της να ξεκινά από το 1934 στη Σουηδία και γιορτάζει φέτος τα 90 χρονιά ηγετικής παρουσίας στο χώρο.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στην αγορά προσφέρει εμπειρία σε βάθος, και η είσοδός μας το 2018 στον ισχυρό όμιλο FAYAT σταθεροποιεί και ενδυναμώνει την περεταίρω πορεία μας.

Δραστηριοποιούμαστε σε 3 ηπείρους, με εργοστάσια στη Γερμάνια και τη Σουηδία -για την κάλυψη των αναγκών της Ευρώπης, αλλά και εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ινδία, την Κίνα και τη Βραζιλία στοχεύοντας να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με κατάλληλες λύσεις για την πραγμάτωση των έργων στην υψηλότερη ποιότητα και δυνατή κερδοφορία.

Ποια γκάμα προϊόντων διαθέτετε και ποιες υπηρεσίες προσφέρετε;

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα προϊόντων ξεκινώντας με την ελαφριά σειρά μηχανήματων συμπίεσης εδάφους, τους βαρύτερους οδοστρωτήρες αδρανών, ασφαλτικών, φίνισερ όλων των μεγεθών για ασφαλτοστρώσεις υψηλών απαιτήσεων και feeders – μηχανήματα τροφοδοσίας φίνισερ.

Οι υπηρεσίες μας δε σταματούν στην πώληση φυσικά, αλλά εστιάζουν στην επόμενη μέρα από την παράδοση των μηχανήματων μας στα έργα. Έχουμε διαθεσιμότητα ευρείας λίστας ανταλλακτικών στην Ελλάδα, ευέλικτη ομάδα υποστήριξης service στα εργοτάξια και σε άμεση επαφή με τους ειδικούς στα εργοστάσιά μας, όταν χρειαστεί.

Ποιο είναι το όραμα της εταιρείας σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη;

Οι καινοτόμες τεχνολογίες της Dynapac έχουν εστιάσει στις μειωμένες δαπάνες για τους πελάτες μας με άμεσο αντίκρισμα στο περιβάλλον. Αναφέρομαι φυσικά στην πατενταρισμένη τεχνολογία Seismic για τους οδοστρωτήρες με εξοικονόμηση καυσίμου έως 30% έναντι όλων των άλλων συμβατικών μοντέλων της αγοράς. Η συχνότητα της δόνησης ελέγχεται πλέον από το ίδιο το μηχάνημα (χωρίς να παρεμβαίνει ο χείριστης), με αποτέλεσμα οι αυτόματες ρυθμίσεις να φέρουν τα λιγότερα /αναγκαία περάσματα και την εξοικονόμηση καυσίμου.

Τα ηλεκτρικά κινούμενα φίνισερ και οδοστρωτήρες, έχουν ήδη δοκιμαστεί επιτυχώς στη Σκανδιναβία και είμαστε σε συνεχή παραγωγή πλέον, με παραδόσεις στη Γερμάνια, τη Γαλλία και τη Σουηδία.

Πιστεύουμε πως οι χώρες των Βαλκανίων θα ακολουθήσουν μέσω των ειδικών προγραμμάτων ανάπτυξης και χρηματοδότησης «πράσινων επενδύσεων».

Το όραμα μας ήταν και παραμένει η βιώσιμη ανάπτυξη, εστιάζοντας στην ασφάλεια των μηχανήματων οδοποιίας, μέσω προηγμένων συστημάτων ελέγχου και βελτιστοποιημένης παραγωγικότητας.

H Dynapac ενισχύοντας δυναμικά την τελευταία τριετία τη θέση της στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο γίνεται πλοηγός των πελατών που στοχεύουν στην κορυφαία απόδοση όσον αφορά στην κατασκευή συγχρόνων, ασφαλών αυτοκινητόδρομων φτιαγμένων με σεβασμό στον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.