Τα συγκεκριμένα γραφεία ανήκαν στην Technipetrol πριν αυτή εξαγοραστεί από την Archirodon στη συνέχεια. Να σημειωθεί ότι η Archipetrol αναλαμβάνει τη μελέτη για σημαντικά ενεργειακού χαρακτήρα έργα όπως κατά καιρούς το διυλιστήριο της Μότορ Όιλ στην Κόρινθο, η μελέτη για λογαριασμό του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, η εκτέλεση της σύμβασης διαχείρισης για το τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου, TAP, το οποίο διέρχεται τον ελλαδικό χώρο καθώς και αρκετά ακόμη έργα στο εξωτερικό, σε χώρες όπως το Μπαχρέιν, το Αζερμπαϊτζάν ή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Να σημειωθεί ότι η Archirodon Constructions Ltd με έδρα την Κύπρο προέβη στην απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Technipetrol, η οποία στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Archipetrol.

Εντός της φετινής χρονιάς η μετεγκατάσταση στα νέα γραφεία
Η Altex πρόκειται να μεταφερθεί στα νέα της γραφεία εντός του 2022, ενοικιάζοντας τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, με την προοπτική μελλοντικής απόκτησής τους από τον σημερινό ιδιοκτήτη τους. Κατά πληροφορίες η Αltex αυτή τη στιγμή στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ωστόσο η σταδιακή μεγέθυνση των δραστηριοτήτων και η αύξηση του προσωπικού της επέβαλε τη μετεγκατάσταση σε μεγαλύτερα γραφεία, γεγονός που ώθησε τη διοίκηση της επιχείρησης στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Σε νέα έδρα στο Κορωπί η Archipetrol
Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήρθε σε συνέχεια της αλλαγής έδρας από πλευράς της Archipetrol, η οποία στη διάρκεια του 2021 γνωστοποίησε την εγκατάστασή της σε γραφεία στο Κορωπί. Το ακίνητο της Μεταμόρφωσης είναι αυτοτελές κτίριο, το οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Build είναι επί του παρόντος σε θέση να καλύψει το σύνολο των αναγκών της Altex (Funky Buddha). Να σημειωθεί ότι η εταιρεία διατηρεί αυτή τη στιγμή δίκτυο 44 καταστημάτων σε πανελλαδική βάση, μεταξύ των οποίων εταιρικά αλλά και franchise σημεία πώλησης, ενώ σχεδιάζει την επέκτασή της και σε άλλες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης σε μεγάλα εμπορικά κέντρα ή πολυκαταστήματα, στα οποία αυτή τη στιγμή δεν διατηρεί παρουσία. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας άγγιξε το 2021 τα 26 εκατ. ευρώ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ που έχουμε στη διάθεσή μας.