Η LG Electronics κυκλοφορεί οικιακά κλιματιστικά που ανήκουν στη σειρά ARTCOOL Inverter MIRROR series αποτελώντας μια επιλογή που συνδυάζει εξαιρετικές αποδόσεις ψύξης-θέρμανσης, μοναδική ευκολία, φροντίδα για το περιβάλλον και αδιαμφισβήτητα υψηλή αισθητική.

Αρχικά, o DUAL Inverter Compressor™ συμπιεστής τους εγγυάται ιδανικά επίπεδα ψύξης – θέρμανσης, ανεξάρτητα από την εποχή και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών συνθηκών. Επιπλέον, χάρη στη 10ετή εγγύηση του, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει εγγυημένες αποδόσεις για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα -αποδόσεις που έρχονται με πιστοποίηση TUV [1].

Τα LG ARTCOOL Inverter Mirror series έχουν δημιουργηθεί με την ευκολία του τελικού χρήστη κατά νου, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις πολλαπλές καινοτόμες λειτουργίες που έχουν ενσωματωθεί στη σειρά: η λειτουργία αυτόματου καθαρισμού αφαιρεί την υγρασία από το εσωτερικό του κλιματιστικού, αποφεύγοντας έτσι τις ενοχλητικές μυρωδιές και την συγκέντρωση σωματιδίων. Χάρη στη λειτουργία UVnano™, ο ανεμιστήρας της μονάδας απολυμαίνεται με φωτισμό LED UV που απομακρύνει τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99% [2], ενώ ο ιονιστής Plasmaster™ προσθέτει ένα έξτρα τοίχος προστασίας, αρωματίζοντας παράλληλα και το χώρο [3]. Για ακόμα πιο εύκολη λειτουργία, οι ειδικοί της LG πρόσθεσαν τον αισθητήρα GYRO στα τηλεχειριστήριο της σειράς, δίνοντας στον χρήστη την ευκαιρία να χρησιμοποιεί το κλιματιστικό ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τέλος, χάρη στην έξυπνη εφαρμογή LG ThinQ™ και την διευρυμένη συνδεσιμότητα της σειράς Mirror,  ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί εύκολα την κατανάλωσή ή να το θέτει σε λειτουργία εξ αποστάσεως και εύκολα.

Η LG βέβαια φροντίζει και για τον πλανήτη, γι’ αυτό και τα κλιματιστικά της σειράς ARTCOOL Inverter MIRROR series χρησιμοποιούν το προηγμένο ψυκτικό μέσο R32, που βελτιστοποιεί την ενεργειακή τους απόδοση, ώστε να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον. Φυσικά, η εξοικονόμηση ρεύματος, πέρα από μέριμνα για τον πλανήτη, συνεπάγεται και μειωμένο κόστος για τον χρήστη.

Τέλος, όλες αυτές οι λειτουργίες και τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά έρχονται σε ένα περίβλημα υψηλής αισθητικής. Χάρη στον σχεδιασμό Mirror  της σειράς, το παραδοσιακά αδιάφορο περίβλημα της εσωτερικής μονάδας αντικαθίσταται από minimal design με στρογγυλεμένες γωνίες και επιφάνεια από κατοπτρικό γυαλί. Η πρόσοψη της σειράς Mirror, που μοιάζει με καθρέπτη, αντανακλά τον περιβάλλοντα χώρο κάνοντας το κάθε κλιματιστικό της σειράς LG ARTCOOL Inverter MIRROR να ενσωματώνεται απρόσκοπτα σε κάθε χώρο. Επιπλέον, οι ενδείξεις λειτουργίας “εμφανίζονται” κομψά στην γυάλινη επιφάνεια, και εξαφανίζονται μόλις η συσκευή απενεργοποιηθεί, κάνοντας την ακόμα πιο διακριτική στην παρουσία της μέσα στο χώρο. Η σειρά LG ARTCOOL Inverter MIRROR series υπόσχεται μοναδικές επιδόσεις με μηδενικές εκπτώσεις σε επίπεδα αισθητικής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα LG ARTCOOL Inverter MIRROR series μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

[1] Η TUV πιστοποίησε ότι η ψυκτική απόδοση του νέου μοντέλου είναι κατά 42% καλύτερη από εκείνη του συμβατικού μοντέλου, σε βάθος 4ετίας (Συνθήκες δοκιμής: Συνθήκη T3, Νέο μοντέλο: φαρδιές περσίδες I23TTB 14FPI*, Συμβατικό μοντέλο: περσίδες I23TTB 18FPI). *FPI (πτερύγιο ανά ίντσα)

[2] Από δοκιμή που διενήργησε η TÜV Rheinland, σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 20743:2007, πιστοποιήθηκε ότι η UVnano LED απομακρύνει τον χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο, τον επιδερμικό σταφυλόκοκκο και την Κλεμπσιέλλα της πνευμονίας σε ποσοστό 99,99% από τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού, μετά από 4ωρη έκθεση στα φώτα LED UV. Τα αποτελέσματα της δοκιμής δεν σημαίνουν ότι το κλιματιστικό απελευθερώνει αέρα χωρίς βακτήρια. Η αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης βακτηρίων ενδέχεται να διαφέρει σε πραγματικές συνθήκες.

[3] Σε δοκιμή που διενεργήθηκε από την TÜV Rheinland, πιστοποιήθηκε ότι το Plasmaster™Ionizer+ απομάκρυνε προσκολλημένα βακτήρια σε ποσοστό έως και 99% (χρυσίζων σταφυλόκοκκος, Εσερίχια κόλι και αεριογόνος ψευδομονάδα) σε χώρο 30 m3 (μοντέλο δοκιμής: SW09BAJWAN).