Η GROHE, εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις κορυφαίου επιπέδου για την κουζίνα και το μπάνιο, επανασχεδιάζει τη σειρά GROHE Eurosmart, δημιουργώντας ένα σπίτι έτοιμο για τις προκλήσεις του μέλλοντος. Ο αυξανόμενος μέσος όρος ηλικίας των πολιτών του σήμερα επαναπροσδιορίζει τη στάση μας απέναντι στη ζωή και η επονομαζόμενη “silver society”, δηλαδή οι πολίτες άνω των 60 ετών, ζουν πλέον διαφορετικά με στόχο να είναι ενεργοί και ασφαλείς στο σπίτι.

Υποστήριξη και άνεση για κάθε χρήση του μπάνιου σε κάθε στάδιο της ζωής

Το σπίτι είναι μέρος του εαυτού μας, το μέρος εκείνο που νιώθουμε ασφαλείς- το να μπορούμε να μείνουμε στο σπίτι μας σε μεγάλη ηλικία σχετίζεται άμεσα με την ευεξία. Το να μπορούμε να ασχοληθούμε με την προσωπική μας υγιεινή σε μεγάλη ηλικία στο δικό μας σπίτι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς μας δίνει την αίσθηση ανεξαρτησίας και ελευθερίας. Ένας τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι να σχεδιάσουμε το μπάνιο μας με ένα τρόπο που  μπορεί να ανταποκριθεί και στις ανάγκες του μέλλοντος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σειρά GROHE Eurosmart, της οποίας ο  διαχρονικός σχεδιασμός πολύ διακριτικά εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας ή των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Διαφορετικές επιλογές για διαφορετικά lifestyle

Η συλλογή GROHE Eurosmart πάντα συμβαδίζει με τις κοινωνικές αλλαγές και τις σύγχρονες ανάγκες. Αυτό φαίνεται από την ποικιλία χειρολαβών στις μπαταρίες νερού που έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικές ανάγκες. Για παράδειγμα το Eurosmart Loop προσφέρεται για άτομα μεγάλης ηλικίας με κινητικά προβλήματα καθώς ο σχεδιασμός της λαβής κάνει τη διαχείριση ευκολότερη. Μια ακόμη σημαντική βοήθεια για το μπάνιο, παρέχουν οι μπαταρίες με φορητό στόμιο που προσφέρουν ευελιξία και επιπλέον άνεση για κινήσεις.

Όταν η ασφάλεια παίζει σημαντικό ρόλο

Παράλληλα με την άνεση η ασφάλεια παίζει επίσης ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο όταν αναφερόμαστε στις μεγάλες ηλικίες. Το Eurosmart SafetyStop παρέχει αποτελεσματική προστασία στον θερμοστάτη προκαθορίζοντας τη μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει το νερό. Εξασφαλίζει ότι η επιθυμητή θερμοκρασία παραμένει σταθερή, προστατεύοντας από την ανεξέλεγκτη ροή ζεστού νερού εάν η παροχή του κρύου νερού σταματήσει. Αυτός ο έλεγχος της θερμοκρασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για νοικοκυριά με παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Ο συνδυασμός μοντέρνου σχεδιασμού, υψηλού επιπέδου άνεσης, εύκολης τοποθέτησης και μεγάλης ποικιλίας επιλογών καθιστά τις μπαταρίες Eurosmart τον πρωταγωνιστή του μπάνιου του μέλλοντος.

Ακολουθήστε τους λογαριασμούς της GROHE στα social media  Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn και YouTube.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους: VALUECOM, Έλλη Λιδωρικιώτη elli_lidorikioti@valuecom.gr & Αντζέλικα Χαζίζι angelika_chazizi@valuecom.gr