Το κτίριο στο κέντρο της Αθήνας που στεγάζει τα γραφεία της Prodea Investments γίνεται το πρώτο στην Ελλάδα το οποίο λαμβάνει ταυτόχρονα την παγκοσμίως αναγνωρισμένη, ανώτατη πιστοποίηση WELL σε επίπεδο Platinum και LEED σε επίπεδο Gold. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του κτιρίου είχε ως στόχο τη συμβατότητά του με τα δύο αυτά ισχυρά πρότυπα προδιαγραφών, καθιστώντας το ένα ακίνητο υψηλών προδιαγραφών.

Ο CEO της εταιρείας επενδύσεων σε real estate, Άρις Καρυτινός, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Prodea, έχοντας ήδη λάβει την πιστοποίηση LEED Gold, με τη νέα ανώτατη πιστοποίηση WELL Platinum που επιτυγχάνει αποδεικνύει έμπρακτα τη σημασία που δίνει στην υγεία, την ευεξία και την ασφάλεια των εργαζομένων της, καθώς και στο να τους εξασφαλίσει ποιοτικές συνθήκες διαβίωσης στον χώρο εργασίας.

Μέσω αυτών των πιστοποιήσεων, η εταιρεία επιβεβαιώνει τη σταθερή της δέσμευση για επενδύσεις σε υγιή, αειφόρα και ενεργειακά αποδοτικά κτίρια». Από την πλευρά της, η Ann Marie Aguilar, SVP, Commercial, International WELL Building Institute, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τα γραφεία της Prodea επιτυγχάνουν πιστοποίηση WELL σε επίπεδο Platinum. Η δέσμευσή της Prodea για ανθρωποκεντρική προσέγγιση στον σχεδιασμό και λειτουργία ακινήτων είναι δείγμα ηγεσίας και έμπνευσης. Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερους οργανισμούς να ακολουθούν το παράδειγμα αυτό στην Ελλάδα».