Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Prodea Investments, η εταιρεία απέκτησε πέντε όμορα οικοπέδα συνολικής επιφάνειας 10.433,50  τ.μ., με υφιστάμενο κτήριο γραφείων/κατοικιών 4.172 τ.μ., τα οποία περικλείονται από την Λεωφ. Κηφισίας και την οδό Διονύσου στο Μαρούσι.

Η εν λόγω επένδυση έχει σκοπό  την ανάπτυξη, έπειτα από κατεδάφιση του υφιστάμενου κτιρίου, και την εκμετάλλευση σύγχρονου συγκροτήματος γραφείων με κατ’ ελάχιστον περιβαλλοντική πιστοποίηση LEED Gold, το οποίο θα αποτελείται από δύο αυτόνομα και λειτουργικά ανεξάρτητα κτίρια συνολικής επιφάνειας άνω των 17.000 τ.μ.. Η συνολική επένδυση υπολογίζεται σε 35 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από τα αντληθέντα κεφάλαια του πράσινου ομολόγου που εξέδωσε η Prodea Investments τον Ιούλιο 2021.

Η θέση της επένδυσης αυτής είναι ιδιαίτερα προνομιακή, δίπλα στο “δαχτυλίδι” του κόμβου της Λεωφ. Κηφισίας με την Αττική Οδό και στον Προαστιακό Σταθμό “Κηφισίας” και κοντά στο Golden Hall, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση τόσο οδικώς όσο και με μέσα μαζικής μεταφοράς. Τέλος, να αναφεθεί πως προστίθεται στις υφιστάμενες επενδύσεις της Prodea Investments στον βόρειο άξονα και το business district του Αμαρουσίου (ενδεικτικά, το πρόσφατα ανεγερθέν eLement που αναμένεται να λάβει πιστοποίηση LEED Gold και το ILIDA Business Center).