Με νέες τοποθετήσεις στο κέντρο της Αθήνας θα κινηθεί εντός του 2024 η Brown Hotels. H εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών ακινήτων που συνδέεται με το real estate fund «Around Town», το οποίο έχει χτίσει ένα εκτενές χαρτοφυλάκιο ξενοδοχειακών ακινήτων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, σχεδιάζει να λειτουργήσει έως και 4 νέες μονάδες εντός του έτους, που θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, σε ακίνητα τα οποία έχει αποκτήσει η «Around Town».

Συνολικά, υπολογίζεται ότι τώρα στο χαρτοφυλάκιο του fund βρίσκονται περί τα 30 ακίνητα στην Ελλάδα, τα οποία σκοπεύει να αξιοποιήσει μέσα στα επόμενα χρόνια. Στη φιλοσοφία της Brown είναι η αναζήτηση ευκαιριών σε ακίνητα ενδιαφέροντος μα και ο εντοπισμός ακινήτων που συνδέονται με μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα NPLs, τα οποία ανακατασκευάζει και έπειτα αξιοποιεί. Στα επόμενα βήματα είναι και η δημιουργία ενός νέου ξενοδοχείου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, στον άξονα της λεωφόρου Πατησίων. Tαυτόχρονα, επίκειται συνεργασία στην Κέρκυρα, όπου θα λειτουργεί ως operator σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού, κάτι που ανέφερε ο Leon Avigad, συνιδιοκτήτης της Brown Hotels.

Συνεργασία Brown-Hilton
Την ίδια στιγμή η Brown Hotels προχώρησε στην πρώτη της συνεργασία στην ελληνική αγορά με έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους, τη Hilton, όπου συστήνει 2 νέα πέντε αστέρων ξενοδοχεία, το ένα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας με την ονομασία Ιsla Brown, στο οποίο πραγματοποιεί rebranding για να βγει κατά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο στην αγορά υπό το brand «Curio Collection by Hilton». Ταυτόχρονα, μία ακόμα μονάδα της Brown Hotels στα Χανιά, θα λειτουργήσει το προσεχές διάστημα υπό το brand «Curio Collection by Hilton» στο ξενοδοχείο Isla Brown Chania.

Στα Χανιά η Brown έχει προγραμματίσει περαιτέρω επενδύσεις στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, συνολικού ύψους 7 εκατ. ευρώ με την προσθήκη και νέων δωματίων στο δυναμικό της μονάδας, τα οποία από 148 σήμερα θα είναι στο μέλλον 201. Στο συγκεκριμένο μοντέλο που εγκαινιάζει η Brown στην Ελλάδα, τα ακίνητα βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία της «Around Town», την ευθύνη της διαχείρισης και του management την έχει η Brown Hotels, ενώ η Hilton έχει το franchise των 2 προαναφερόμενων ξενοδοχείων. Η Hilton συνεργάζεται ήδη με 180.000 ιδιοκτήτες ξενοδοχείων παγκοσμίως και επί της ουσίας προσφέρει το ευρύτατο δίκτυό της μέσω της συνεργασίας με τη Brown. Το 2023 η Hilton άνοιγε ένα ξενοδοχείο την εβδομάδα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα η Hilton
Από την άλλη, η Hilton έχει προχωρήσει και σε άλλες αντίστοιχες συνεργασίες στην Ελλάδα όπως το Lindian Village Beach Hotel Curio Collection στη Ρόδο. Επίσης ετοιμάζει το ξενοδοχείο Numo Ierapetra Beach Resort Curio Collection, ενώ ήδη στην Κρήτη έχει λειτουργήσει το The Royal Sences Resort. Η Hilton συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα, όπου ήδη διατηρεί παρουσία τα τελευταία 60 χρόνια. Επίσης, η Brown Hotels βρίσκεται συζητά και γι’ άλλες συνεργασίες με αντίστοιχο χαρακτήρα, όπως ανέφεραν στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση της νέας συνεργασίας, στελέχη της εταιρείας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter Build