Πραγματοποιήθηκε, από 26 έως 29 Φεβρουαρίου 2024, στην Σαουδική Αραβία, η διεθνής έκθεση δομικών υλικών Big 5 Construct 2024, με ελληνική συμμετοχή που μάλιστα ήταν έντονη. Το ελληνικό περίπτερο στην, κατά τεκμήριο, σπουδαιότερη έκθεση στον τομέα των κατασκευών στη Σαουδική Αραβία και στην ευρύτερη περιοχή, το οποίο οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), ήταν το τρίτο πολυπληθέστερο της έκθεσης, φιλοξενώντας 26 εταιρείες δομικών υλικών και κατασκευών, οι 13 εκ των οποίων ήταν από τον κλάδο μαρμάρου (με το νέο του brand, Greek Marble|Then.Now.Forever).

‘Γενικότερα, η φετινή έκθεση είχε την μεγαλύτερη διεθνή παρουσία έως τώρα, με το ελληνικό να βρίσκεται μεταξύ των κυριότερων εθνικών περιπτέρων, μαζί με εκείνα των Ιταλίας, Γερμανίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ην. Βασιλείου, Κατάρ και Κουβέιτ. Στα εγκαίνια της έκθεσης έδωσαν το «παρών» ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ριάντ, Α. Κωνσταντόπουλος και ο πρόξενος, Ι. Καρανίκας, οι οποίοι έπειτα επισκέφθηκαν τα ελληνικά περίπτερα.
Τέλος, στην έκθεση έλαβε χώρα και επιχειρηματικό φόρουμ για δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ελληνικών και των σαουδαραβικών εταιρειών του τομέα κατασκευών και δομικών υλικών. Το φόρουμ συνδιοργάνωσαν η Enterprise Greece, η Ομοσπονδία Επιμελητηρίων Σαουδικής Αραβίας και η ελληνική πρεσβεία στην Ριάντ.