Η VALIDX, ο ολοκληρωμένος πάροχος διαπιστευμένων υπηρεσιών επιθεώρησης, πιστοποίησης, εκπαίδευσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών ανακοίνωσε τη νέα εταιρική τoυ ταυτότητα με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία του παρεχόμενου χαρτοφυλακίου. H εταιρία, γνωστή μέχρι πρότινος ως Metroil Labs, εξελίσσεται και επεκτείνει το πεδίο δραστηριότητάς της με ανανεωμένη ταυτότητα εταιρικού σήματος και ιστοσελίδας στοχεύοντας στην ενίσχυση της θέσης της ως αξιόπιστος συνεργάτης των επιχειρήσεων που αναζητούν λύσεις στους τομείς της συμμόρφωσης, της βιωσιμότητας και της ανάπτυξης.

Το νέο λογότυπο

Η νέα εταιρική επωνυμία και το λογότυπο προέκυψε από τον συνδυασμό των λέξεων Validating Excellence [Valid-X], μότο το οποίο ενσωματώνει το όραμα της εταιρίας που στοχεύει στην άριστη παροχή υπηρεσιών ενώ το λογότυπο πλαισιώνεται από το χαρακτηριστικό βέλος του “checkpoint” προσαρμοσμένο σχηματίζοντας το “Χ” και αντικατοπτρίζοντας έτσι την έμφαση στην τεχνολογία και καινοτομία. Η ανανέωση αυτή αντανακλά τη δέσμευση της εταιρίας να συμβαδίζει με τις ολοένα και πιο απαιτητικές ανάγκες της εποχής.

Ολοκληρωμένο Χαρτοφυλάκιο

Τα τελευταία 3 χρόνια η VALIDX προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιθεώρησης βιομηχανικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων όπως και Συστημάτων Διαχείρισης Εταιρειών (ISO). Έχοντας στη φαρέτρα της μια ομάδα εξειδικευμένων ελεγκτών και επιθεωρητών, η εταιρία εξασφαλίζει την συμμόρφωση των πελατών της με τις κανονιστικές απαιτήσεις και τα πρότυπα της βιομηχανίας και της αγοράς με αμεσότητα, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Εκτός από τα παραπάνω, η VALIDX προσφέρει και μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων εκπαίδευσης (ενδεικτικά στους τομείς των προτύπων ISO και των βέλτιστων βιομηχανικών πρακτικών) παρέχοντας έτσι τα εργαλεία σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες να εξελίξουν τις  γνώσεις και δεξιότητες τους προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να ξεχωρίσουν στον τομέα τους. Τέλος, με την τεχνογνωσία των Συστημάτων Διαχείρισης και της Επιχειρησιακής Αριστείας, η VALIDX παρέχει και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων Ψηφιακού Μετασχηματισμού αλλά και άλλων σημαντικών τεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Διεθνής Παρουσία σε συνεργασία με τον πολυεθνικό Όμιλο ICDQ

Η ICDQ αποτελεί διεθνή Φορέα Πιστοποίησης με παρουσία σε περισσότερες από 18 χώρες παγκοσμίως (Ιταλία, Ισπανία, Περού, Κούβα, ΗΑΕ, Αλβανία, Ανδόρα κ.α.) με πρόσφατη προσθήκη της Ελληνικής Αγοράς μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας της με την VALIDX σε πληθώρα παρεχόμενων υπηρεσιών του Ομίλου. Ως επίσημος συνεργάτης της η VALIDX προσφέρει την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στους πελάτες της αξιοποιώντας πλέον ένα διεθνές δίκτυο σε σημαντικές αγορές στην Ευρώπη αλλά και υπερατλαντικά.

Το όραμα της διοίκησης

“Η πρωτοβουλία μας για αναβάθμιση της εταιρικής μας ταυτότητας σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στο ταξίδι μας στον χώρο των υπηρεσιών Πιστοποίησης μέσω της αριστείας και της καινοτομίας,” δήλωσαν οι partners της VALIDX. “Ανυπομονούμε για τη νέα εποχή που εκκινείται σήμερα προκειμένου να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας για την επίτευξη των απώτερων στόχων τους, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και διάρκειας. Έχοντας ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια υπηρεσιών-περισσότερες από 60 – σε Ελλάδα και Ευρώπη, καταφέρνουμε να συμπορευόμαστε δίπλα σε κάθε επιχείρηση μέσω καινοτόμων λύσεων που αντικατοπτρίζουν τις αξίες της Αριστείας, της Ακεραιότητας, της Καινοτομίας και της Διεθνούς Συνεργασίας’.

Σχετικά με την VALIDX

Η VALIDX είναι διαπιστευμένη ως Φορέας Πιστοποίησης Ελέγχου (ISO 17020) και Φορέας Πιστοποίησης Προϊόντων [ISO 17065 – αναμένεται κοινοποίηση] από το ΕΣΥΔ. Μπορεί δε να παρέχει όλες της υπηρεσίες του χαρτοφυλακίου της ICDQ η οποία είναι Διαπιστευμένη για Πιστοποίηση Συστημάτων (ISO 17021) και Προϊόντων (ISO 17065) όπως  και Διαπιστευμένος Φορέας Επαλήθευσης (ISO 17029) από το ΕΣΥΔ (Ελλάδα), ENAC (Ισπανία) ACCREDIA, DA (Αλβανία), EIAC (UAE – to be announced).