Η Noval Property  έλαβε τιμητική διάκριση από τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών για την έκδοση του πρώτου της Πράσινου Κοινού Ομολογιακού της Δανείου στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου.

Με τη διάκριση αυτή, επισφραγίζεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος που η εταιρεία κατέχει στον κλάδο ανάπτυξης και επένδυσης ακινήτων, ενώ αναγνωρίζεται η ευαισθητοποίηση που έχει επιδείξει για τη βιώσιμη ανάπτυξη, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τη δέσμευσή της να λειτουργεί και να εξελίσσεται με γνώμονα τις αρχές αυτές.

Το πράσινο ομόλογο που εκδόθηκε από τη Noval Property και είναι το δεύτερο κατά σειρά πράσινο ομόλογο που εκδίδεται για τον τομέα των ακινήτων, προβάλλεται πλέον στην πληροφοριακή ενότητα «ATHEX BONDS GREENet» του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μια πλατφόρμα ενημέρωσης που περιλαμβάνει τα σημαντικότερα ζητήματα βιώσιμης ανάπτυξης που απασχολούν τους εκδότες, τους επενδυτές και τις κεφαλαιαγορές παγκοσμίως.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά την κήρυξη λήξης της συνεδρίασης την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, τη Noval Property εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Καπετανάκος και η CFO, κα Κατερίνα Απέργη.

Ο κ. Καπετανάκος δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή διάκριση αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση για τη Noval Property, μια επιβράβευση του στρατηγικού και επενδυτικού πλάνου ανάπτυξής μας με κριτήρια βιωσιμότητας  και των αναπτυξιακών προοπτικών μας. Αποτελεί κινητήριο δύναμη για τη συνέχιση του επενδυτικού μας προγράμματος, τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου μας και της δημιουργίας αξίας για όλους τους συμμετόχους μας μέσω νέων επενδυτικών ευκαιριών, ώστε να συνεχίσουμε να αποτελούμε σημείο αναφοράς στον κλάδο ακινήτων με το βλέμμα μας πάντοτε στραμμένο σε ένα μέλλον βιώσιμο για όλους.»