Το platinum βραβείο απέσπασε, στα Interior Awards 2024 της Boussias Events, το Yaia Hotel, έργο του γραφείου Νext Design.
Το project αυτό βρίσκεται σε στάδιο μελέτης εφαρμογής, αποσκοπώντας στη διαφύλαξη της μοναδικότητας και του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας.
Παράλληλα, το γραφείο εργάζεται εντατικά σε δύο νέα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, η κατασκευή των οποίων προβλέπεται να ξεκινήσει εντός του 2024. Το ένα από αυτά τα συγκροτήματα θα επικεντρωθεί στον αγροτουρισμό, εκπροσωπώντας τη νέα τάση διαχείρισης πολιτισμικών και λαογραφικών στοιχείων του τόπου μέσω αυθεντικών εμπειριών που συνδέουν τον άνθρωπο άμεσα με το φυσικό περιβάλλον και τη γη.

Οι προκλήσεις του νέου αυτού πεδίου περιλαμβάνουν την αρμονική ένταξη των τουριστικών εγκαταστάσεων στο κρητικό τοπίο και τη διατήρηση της τοπικής παράδοσης, εξασφαλίζοντας την ανάδειξη και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής. Η έμπνευση αντλείται από την τοπική αρχιτεκτονική και τις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.
Τέλος, το Next Design μελετά και αναπτύσσει και θεματικές κατοικίες υψηλών προδιαγραφών. High end μελέτες σε Αθήνα, Κρήτη και Δωδεκάνησα ως στόχο έχουν την απόδοση υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Εδώ, η σχεδιαστική προσέγγιση βασίζεται στη συνδυασμένη χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας και καινοτόμων σχεδιαστικών αρχών, με στόχο τη δημιουργία χώρων με πολυτέλεια, λειτουργικότητα και σεβασμό στο περιβάλλον.