Το Nex|Guard Water Shield, η τελευταία καινοτομία της Helix Performance Coatings & Solutions στη στεγανοποίηση και την υδατοαπωθητικότητα για επιφάνειες από πέτρα, σκυρόδεμα και μάρμαρο, έχει ειδικά σχεδιαστεί για να παρέχει ανθεκτική και μακροχρόνια προστασία από φθορές που προκαλούνται από το νερό, καθιστώντας το ιδανικό για εξωτερικές και εσωτερικές εφαρμογές.

Με υψηλό επίπεδο υδατοαπωθητικότητας και ικανότητας στεγανοποίησης, το Nex|Guard Water Shield διασφαλίζει ότι οι επιφάνειες παραμένουν σαν καινούργιες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνεται η εμφάνιση ή η υφή του υλικού, ώστε να διατηρείται η φυσική ομορφιά των επιφανειών είτε είναι από πέτρα (φυσική ή τεχνητή), σκυρόδεμα ή μάρμαρο. Το Nex|Guard Water Shield είναι εύκολο στην εφαρμογή και κατάλληλο τόσο για εφαρμογές DIY όσο και για επαγγελματίες.

Με το νέο της προϊόν, η Nex|Guard Water Shield, η οποία κατέχει πολυετή εμπειρία στην ναυτιλιακή βιομηχανία, εισέρχεται στην αγορά του κατασκευαστικού κλάδου. Αυτό το καινοτόμο προϊόν, παρέχει εξαιρετική προστασία από το νερό, τις ακτίνες UV και άλλα περιβαλλοντικά στοιχεία, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική εμφάνιση και υφή του υποστρώματος όπου εφαρμόζεται.

“Η επέκταση στην αγορά αρχιτεκτονικών επιστρώσεων υπήρξε μία φυσική συνέχεια για την εταιρεία μας”, δήλωσε ο κος. Παναγιώτης Αθανασακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Helix Performance Coatings & Solutions. «Επί σειρά ετών, εργαζόμαστε επιμελώς για να αναπτύξουμε λύσεις επιστρώσεων που ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να φέρουμε αυτή την τεχνογνωσία και στους εξίσου απαιτητικούς τομείς των κατασκευών και της αρχιτεκτονικής. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα και την απόδοση παραμένει ακλόνητη και ανυπομονούμε να παρέχουμε το ίδιο επίπεδο αριστείας στους νέους πελάτες μας”.

Επιπλέον του Nex|Guard Water Shield, η Helix προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων επιστρώσεων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για διαφορετικές εφαρμογές και υποστρώματα. Οι επιστρώσεις είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στην τριβή, τις κρούσεις και τις χημικές ουσίες και έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε σκληρά περιβάλλοντα και ακραίες καιρικές συνθήκες.