Τρία βραβεία, δύο Silver και ένα Bronze, απέσπασε η Μαρμούρης ΑΕ στα φετινά Interiors Awards, που διοργάνωσε η Boussias Events την 24/05. Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που projects πελατών και συνεργατών της εταιρείας με χρήση υλικών της κατάφεραν να αποσπάσουν υψηλή διάκριση. Σημειώνεται, ακόμη, ότι η Μαρμούρης ΑΕ ήταν και υποστηρικτής των Interiors Awards 2024.
Το πρώτο Silver Award απέσπασε το DCA Studio για το project «Διαμέρισμα στη Λεωφόρο Νίκης με θέα τον Θερμαϊκό-Θεσσαλονίκη».
Το 140 τ.μ. διαμέρισμα σχεδιάστηκε με επιλεγμένα υλικά της Μαρμούρης ΑΕ, όπως κεραμικές επιφάνειες μεγάλης διάστασης Infinity και μηχανισμούς επίπλων DTC. Το δεύτερο Silver Award έλαβε το Mobili Italiani-Φουρφάρο Φορτουνάτο & ΣΙΑ ΟΕ, για το project «Δύο σύγχρονες κουζίνες και ένα μπαρ με θέα το γαλάζιο σε μονοκατοικία της Σύρου». Όσον αφορά, εξάλλου, στο Bronze Award, το απέσπασε το Feral Spa Μονοπρόσωπη ΙΚΕ (Feral Spa by Costas Petrou) για το project «Hanex ακρυλικές επιφάνειες σε σύγχρονο κέντρο αισθητικής στη Λάρισα». Να επισημανθεί, ότι η Μαρμούρης ΑΕ είναι ο αντιπρόσωπος των Hanex σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Τέλος, στη διάρκεια της εκδήλωσης των Interiors Awards, η Νάνσυ Ταστσόγλου, υπεύθυνη marketing της Μαρμούρης ΑΕ, απένειμε το βραβείο Upcoming Designer of the Year στην ταλαντούχα ομάδα του Kaput Design.