Τη δέσμευσή της στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης με σεβασμό στη φύση επιβεβαιώνει με τον πιο έμπρακτο τρόπο η ελληνική εταιρεία παραγωγής προηγμένων οικοδομικών υλικών Marmoline.

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου 2021, η εταιρεία κινητοποιήθηκε άμεσα και πρώτη δήλωσε την πρόθεσή της να αναλάβει ένα μεγάλο μέρος των αναγκαίων αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων. “Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, αλλά και υψηλό χρέος, τον Νοέμβριο του 2021 οριστήκαμε ”Ανάδοχος Αποκατάστασης” από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, για την περιοχή της Βαρυμπόμπης”, όπως σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση.

Στη συνέχεια και σε διάστημα 3 μηνών, από τον Δεκέμβριο 2021 έως και τον Φεβρουάριο 2022, εξειδικευμένα συνεργεία υλοτόμων εργάστηκαν πυρετωδώς, σε μια έκταση 2.000 στρεμμάτων στο Τατόι, και ολοκλήρωσαν: 71.000μ. κλαδοπλέγματα και κορμοδέματα, καθώς και 50τ.μ. κορμοφράγματα.

“Η ανάληψη και περάτωση του έργου αποκατάστασης της Βαρυμπόμπης, ύψους 400.000 ευρώ, είναι μια κίνηση ευθύνης και αποδεικνύει το πάθος μας να συνεχίσουμε να κάνουμε με κάθε τρόπο αυτό που ξέρουμε καλά… να χτίζουμε ό,τι αξίζει”, επισημαίνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.