Η ISOMAT ολοκλήρωσε με επιτυχία τη φετινή της συμμετοχή στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων, BAU 2023, στο Μόναχο της Γερμανίας. H έκθεση BAU λαμβάνει χώρα κάθε 2 χρόνια, με εξαίρεση το 2021 που έγινε διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, και η ISOMAT συμμετέχει ως εκθέτης από το 2015.

Στο σύγχρονο περίπτερο της ISOMAT οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ευρεία γκάμα των προϊοντικών της λύσεων για τον σύγχρονο κατασκευαστικό κλάδο και να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της για τα πιστοποιημένα «πράσινα» προϊόντα ISOMAT και τις ολοκληρωμένες λύσεις που συμβάλουν στη βιωσιμότητα των κατασκευών.

Το ενδιαφέρον κέντρισαν τα φυσικά δείγματα ολοκληρωμένων λύσεων, τα οποία παρουσίαζαν τα κορυφαία πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων θερμής και ψυχρής Πολυουρίας, τα συστήματα κόλλησης και αρμολόγησης πλακιδίων για μεγάλα πλακάκια και φυσικούς λίθους και οι επιστρώσεις δαπέδων για βαριές βιομηχανίες. Ιδιαίτερα δημοφιλή τόσο σε εφαρμοστές όσο και αρχιτέκτονες-κατασκευαστές αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά και τα συστήματα διακοσμητικών λύσεων που έχει αναπτύξει η ISOMAT, όπως τα προϊόντα πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών ακρυλικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, τα διακοσμητικά δάπεδα με φυσικά έγχρωμα αδρανή Terrazzo και Stone Carpet αλλά και με νιφάδες, Flake Floorings, καθώς και τα ολοκληρωμένα συστήματα για πισίνες με όψη παραλίας.

Η έκθεση BAU αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και διεθνώς δημοφιλείς διοργανώσεις του κατασκευαστικού κλάδου για πάνω από 50 χρόνια, που φέτος προσέλκυσε 190.000 επισκέπτες και παρουσίασε ρεκόρ εκθετών με 2.260 συμμετοχές από 49 χώρες! Η φετινή έκθεση είχε ως επίκεντρο το «σπίτι του μέλλοντος» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην ισχυροποίηση της παρουσίας οικολογικών και βιώσιμων λύσεων για κάθε στάδιο της κατασκευής.

Η ISOMAT συνεχίζει και φέτος τη δυναμική της παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό, μέσω της συμμετοχής της σε κορυφαίες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου, παρέχοντας σύγχρονες και βιώσιμες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη των επαγγελματιών του σύγχρονου κατασκευαστικού κλάδου.