Σύμβαση ύψους 17 εκατ. ευρώ υπέγραψε πρόσφατα η Intrakat με την εταιρεία ΣΥΓΓΡΟΥ 115 ΑΕ για την αποπεράτωση ξενοδοχείου 5 αστέρων επί της Λεωφ. Συγγρού, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή 09/07.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε: “Ένα σημαντικό έργο προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο μας στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων μας στον τομέα των τουριστικών και ξενοδοχειακών υποδομών. Όπως με όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, όλοι εμείς στην Intrakat δεσμευόμαστε για την έγκαιρη και τεχνικά άρτια ολοκλήρωση του έργου”.

Το έργο αφορά την “Αποπεράτωση εννιαόροφου κτιρίου ξενοδοχείου 5*”, με την εκτέλεση όλων των οικοδομικών – αρχιτεκτονικών εργασιών, καθώς και των Η/Μ εγκαταστάσεων, για την ανακαίνιση του κτιρίου αναψυχής και διασκέδασης STAR CITY, σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Ο στόχος είναι με την ολοκλήρωση των εργασιών να λειτουργήσει ως ενιαίο πολυτελές ξενοδοχείο με το γειτονικό Grand Hyatt Athens.

Το κτίριο αποτελείται από 7 υπόγεια και 9 ορόφους και θα περιλαμβάνει 215 δωμάτια, 14 σουίτες, διώροφη προεδρική σουίτα με πισίνα, κοινόχρηστη πισίνα, jacuzzi, εστιατόριο, BAR, συνεδριακούς χώρους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, καθώς και γραφειακούς χώρους συσκέψεων και χώρους στάθμευσης.

 

{Πηγή εικόνας: Intrakat}