Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της ΗΛΕΚΤΩΡ, θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ αναλαμβάνει από 11/7/23, ο κ. Νικόλαος Σταθάκης κατόπιν παραίτησης του κ. Ιωάννη-Ελευθέριου Μαργιώλου, από την αντίστοιχη θέση και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία έγινε δεκτή κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΗΛΕΚΤΩΡ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΗΛΕΚΤΩΡ θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον κ. Ιωάννη-Ελευθέριο Μαργιώλο, ο οποίος παραμένει σε θέση ευθύνης εντός του Ομίλου, για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία δύο χρόνια και καλωσορίζει τον κ. Ν. Σταθάκη, ευχόμενο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Νικόλαος Σταθάκης διαθέτει πολυετή εμπειρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στους τομείς διαχείρισης τεχνικών – κατασκευαστικών έργων, στρατηγικής ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, σε έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κ.α.

Κατά την επαγγελματική του διαδρομή ο κ. Σταθάκης έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων Διευθυντής Ανάπτυξης Έργων στην HINES HELLAS, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου Τεχνική Ολυμπιακή για περισσότερα από 20 χρόνια, με βασικό τομέα ευθύνης τις επενδυτικές και αναπτυξιακές δραστηριότητες του Ομίλου, αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω Ομίλου για 6 χρόνια.  Ο κ. Ν. Σταθάκης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (Master of Science) “Construction Engineering and Management” από το Μ.Ι.Τ. και Πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.