Οι άνθρωποι της Vitex δημιούργησαν την Τράπεζα Χρώματος, μία πρωτοβουλία συλλογικής δράσης μαζί με τους συνεργάτες της εταιρείας, με στόχο τη συλλογική παροχή προϊόντων και υπηρεσιών για την αναβάθμιση των χώρων που χρησιμοποιούν ή διαβιούν συνάνθρωποί μας που χρειάζονται υποστήριξη.

Στην πρώτη ενέργεια της Τράπεζας Χρώματος συμμετέχουν τα καταστήματα πώλησης χρωμάτων υποστηρίζοντας την αναβάθμιση των χώρων των δημόσιων νοσοκομείων της Χώρας . Ο κάθε “Χρωμοδότης” προσφέρει από μία δεκάλιτρη συσκευασία του καινοτόμου αντιικού χρώματος Vitex with Vairo που αποδεδειγμένα αδρανοποιεί στις βαμμένες επιφάνειες πληθώρα ιών και βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένων στελεχών που ενοχοποιούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις καθώς και του SARS-CoV2. Για κάθε συσκευασία που θα προσφερθεί, η Vitex θα προσθέσει μία ακόμα διπλασιάζοντας τη συνολική ποσότητα.

Όραμα της Vitex είναι η Τράπεζα Χρώματος, με τις Χρωμοδοσίες της, να αποτελέσει έναν πυλώνα συλλογικής και συνεργατικής κοινωνικής ευθύνης, ενώ δεσμεύεται να συνεργαστεί με όλους τους ενδιαφερόμενους με υπευθυνότητα και διαφάνεια για την επιτυχία της πρωτοβουλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση της Τράπεζας Χρώματος μπορείτε να δείτε εδώ.