Η MeduSoil με υπερηφάνεια υποστηρίζει το Building Materials Forum 2024 που συνδιοργανώνουν η Boussias Events και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στη δέσμευσή της στα αειφόρα κατασκευαστικά υλικά. Ο συνιδρυτής της εταιρείας, Δρ. Δημήτριος Τερζής, σε δήλωσή του αναγνωρίζει τη σημασία του forum για την προώθηση της εφαρμογής έξυπνων υλικών, που περιλαμβάνουν βιολογικά υλικά, νανοϋλικά και βιοϋλικά. «Συμμετέχοντας, η MeduSoil στοχεύει στο να μοιραστεί την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη συνδετικών ουσιών χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος με βάση την ορυκτοποίηση.

Η εστίαση του forum τόσο στα παραδοσιακά όσο και στα καινοτόμα υλικά ευθυγραμμίζεται με την αποστολή της MeduSoil, κοντράροντας τις συμβατικές πρακτικές για την προώθηση της χρήσης καινοτόμων λύσεων. Αυτή η υποστήριξη υπογραμμίζει την αφοσίωση της MeduSoil στην καλλιέργεια της συνεργασίας, της ανταλλαγής γνώσης και των συνεργασιών που δίνουν ώθηση στην υιοθέτηση αειφόρων δομικών υλικών στην κατασκευαστική βιομηχανία», αναφέρει. To Building Materials Forum 2024 θα λάβει χώρα την Τρίτη 5 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Αίθουσα Athina).

Δείτε το final lineup των ομιλητών και την τελική ατζέντα εδώ.
Μειωμένη τιμή για μηχανικούς! Δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Μεγάλος Χορηγός: ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΕ, Χορηγός η ISOMAΤ, Υποστηρικτές οι εταιρείες ΡΙΖΑΚΟΣ και Medusoil BIOMINERALS.