Η KRAFT Paints ξεχώρισε και στα φετινά Impact Bite Awards, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου από την BOUSSIAS, που ανέδειξαν τις πρωτοβουλίες τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα, αποσπώντας το Bronze βραβείο για την εφαρμογή KRAFT PRO APP.

Η KRAFT Paints βραβεύθηκε στην κατηγορία Λιανεμπόριο, καθώς, σε συνεργασία με την M-Stat, λάνσαρε στην αγορά την εφαρμογή KRAFT PRO APP, ένα πλήρως ψηφιακό πρόγραμμα πιστότητας που απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου, επαγγελματικά συνεργεία και επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου συνεργατών της, φέρνοντας πρώτη στον κλάδο της στην Ελλάδα έναν χαρακτήρα τεχνολογικής καινοτομίας.

Στόχος της εταιρείας ήταν να δημιουργήσει ένα εργαλείο επικοινωνίας και επιβράβευσης των επαγγελματιών του κλάδου, ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας, των συνεργατών και των επαγγελματιών που επιλέγουν τα προϊόντα της, δίνοντας προστιθέμενη αξία στις ανάγκες τους.

Το loyalty πρόγραμμα KRAFT PRO APP, έδωσε τη δυνατότητα στην KRAFT Paints να αναδείξει το καινοτόμο προφίλ της και τη δυναμική της μετάβαση σε μία νέα ψηφιακή εποχή, αναβαθμίζοντας έναν ιδιαίτερα παραδοσιακό κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται και δίνοντάς του μεγαλύτερη ώθηση να εξελιχθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα φετινά βραβεία, η αξιολόγηση συμπεριλάμβανε πολλές και υψηλού επιπέδου πρωτοβουλίες και καταγράφηκε ρεκόρ δεκαετίας ως προς τις συμμετοχές που υπεβλήθησαν. Ως εκ τούτου, η διάκριση της KRAFT Paints αποδεικνύει τη διαρκή επένδυση της εταιρείας σε καινοτόμες λύσεις και την επιθυμία της να εξελίσσεται συνεχώς, καλύπτοντας τις ανάγκες των συνεργατών της.