Η Isomat, επιβεβαιώνοντας τις αρχές της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης, στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του Πυροσβεστικού Σώματος, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν ανά τόπους στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία στήριξε και ενίσχυσε το δύσκολο έργο του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος προχωρώντας στη δωρεά απαραίτητου ειδικού εξοπλισμού για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των εστιών φωτιάς που ξέσπασαν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σε εκείνες τις κρίσιμες ώρες, η εταιρεία δεν έμεινε αμέτοχη στον αγώνα που έδινε το πυροσβεστικό μας σώμα ενάντια στα πολλαπλά πύρινα μέτωπα. “Η κατάσβεση των πυρκαγιών και η αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών αποτελούν επιτακτικές ανάγκες, η πραγματοποίηση των οποίων δεν θα είναι δυνατή χωρίς την προσφορά αρωγής προς τους πυροσβέστες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχη”, τόνισε η εταιρεία σε σχετική ενημέρωσή της.
“Έχοντας θέσει ως προτεραιότητες την αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, η Isomat θα συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που αγωνίζονται για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών, εκφράζοντας την αμέριστη ευγνωμοσύνη και υποστήριξή της προς το πρόσωπό τους”, επεσήμανε η εταιρεία.