Η Isomat θα συμμετέχει για 8η συνεχή χρονιά στην έκθεση Big 5 Dubai 2021, τη μεγαλύτερη διεθνή κατασκευαστική έκθεση στη Μέση Ανατολή, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 22 Αυγούστου έως τις 17 Νοεμβρίου και δια ζώσης από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στο Dubai World Trade Centre των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Επισκεφτείτε το περίπτερο της Isomat στο Hall 7, Stand 7D321 και μάθετε τα πάντα για την ευρεία γκάμα των προϊοντικών μας λύσεων για τον σύγχρονο κατασκευαστικό κλάδο. Επιπλέον, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με την ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών μας ή να προγραμματίσετε μία διαδικτυακή συνάντηση μαζί τους και να σας ενημερώσουν μεταξύ άλλων για τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από πολυουρία, τα πολυασπαρτικά προϊόντα ταχείας ωρίμανσης (ψυχρή πολυουρία) για στεγανοποίηση ταρατσών, μπαλκονιών και δαπέδων, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, τα στεγανωτικά προϊόντα κρυσταλλικής δράσης για υπόγεια και δεξαμενές, τα συστήματα κόλλησης και αρμολόγησης πλακιδίων για μεγάλα πλακάκια και φυσικούς λίθους, τα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων με έγχρωμα αδρανή (stone carpet), καθώς και τις επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης:

  • 12-14 Σεπτεμβρίου: 11:00 – 18:00
  • 15 Σεπτεμβρίου: 10:00 – 17:00

Για πάνω από 40 χρόνια, η έκθεση Big 5 συγκεντρώνει επαγγελματίες από τη διεθνή κατασκευαστική κοινότητα, παρέχοντάς τους την ευκαιρία για διερεύνηση και σύναψη νέων συνεργασιών στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Νότια Ασία. Φέτος, η έκθεση προσφέρει σε επισκέπτες και εκθέτες την επιλογή των ασφαλών διά ζώσης συναντήσεων μέσω της ίδιας της διοργάνωσης, καθώς και της ψηφιακής επικοινωνίας μέσω της καινοτόμας διαδικτυακής πλατφόρμας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών θα συναντήσουν νέους προμηθευτές, θα ανακαλύψουν καινοτόμα προϊόντα και θα συμμετέχουν σε εξειδικευμένα workshops στον ασφαλή χώρο του Dubai Trade Centre. Η μοναδική αυτή εμπειρία ενισχύεται μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της διοργάνωσης, όπου εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν, να προωθήσουν και να συνεχίσουν τη μεταξύ τους επικοινωνία από οποιονδήποτε χώρο και οποιαδήποτε στιγμή.

Περιηγηθείτε στο διαδικτυακό περίπτερο εδώ: https://app.thebig5.ae/event/the-big-5-2021/exhibitor/RXhoaWJpdG9yXzQ4NTExOA%3D%3D

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: www.thebig5.ae

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις της Isomat, επισκεφτείτε το www.isomat.gr