Η ISOMAT,  συμμετέχει στην BATIMAT 2022, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο, η οποία λαμβάνει χώρα στο Παρίσι από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Paris Porte de Versailles.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT, που θα βρίσκονται σε περίπτερο στο Hall 1 Stand U074,  θα ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης, μεταξύ άλλων, για τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM, τα προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από πολυουρία, τα πολυασπαρτικά προϊόντα ταχείας ωρίμανσης (ψυχρή πολυουρία) για στεγανοποίηση ταρατσών, μπαλκονιών και δαπέδων, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, τα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων Terrazzo και Stone Carpet, τα υψηλής ποιότητας χρώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ISOMAT COLOR SYSTEM, καθώς και τις επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεπτούν την έκθεση μεταξύ 9:00 π.μ. και 07:00 μ.μ. και τις τέσσερις μέρες που θα διαρκέσει.

Η BATIMAT αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις για τους επαγγελματίες των κλάδων της κατασκευής και των δομικών υλικών παγκοσμίως. Φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 320.000, Γάλλους και διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου (προγραμματιστές, κατασκευαστές, προμηθευτές και διανομείς, οι οποίοι προτείνουν τις τεχνικές λύσεις του μέλλοντος. Παράλληλα, μέσα από εξειδικευμένα workshops, ημερίδες και σεμινάρια, το κοινό της BATIMAT θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της δόμησης, να εκπαιδευτεί σε νέες τεχνικές και να αναζητήσει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.