Η Isomat δώρισε χρώματα στο Πανεπιστήμιο Πατρών για να βαφούν οι προσόψεις του κεντρικού κτιρίου του Τμήματος Χημικών Μηχανικών, συνολικής έκτασης 4.500 τ.μ., με στόχο την αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου για τους φοιτητές, το προσωπικό αλλά και την τοπική κοινωνία.

Με μια ιδιαίτερη ευαισθησία που τη διακατέχει για τους νέους και την εκπαίδευση, η Isomat συνέβαλε με περηφάνεια στην υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, και συγκεκριμένα του Τμήματος Χημικών Μηχανικών, για την εξ’ ολοκλήρου διάθεση της ποσότητας χρωμάτων για να αποκατασταθούν όλες οι εξωτερικές όψεις του κεντρικού κτιρίου, το οποίο βρισκόταν σε κακή κατάσταση. Το κτίριο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1991 και για 30 συναπτά έτη δεν είχε γίνει καμία εργασία συντήρησης. Η αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου είναι πραγματικά εντυπωσιακή και την χάρηκαν τόσο το προσωπικό που εργάζεται σε αυτό αλλά ακόμη παραπάνω οι φοιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως, τα τελευταία 3 χρόνια, η Isomat έχει διαθέσει υλικά και χρώματά της για την αισθητική αναβάθμιση 93 εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, η εταιρεία στηρίζει συνεχώς πολλαπλά ακαδημαϊκά και ερευνητικά προγράμματα των πανεπιστημιακών φορέων. Συγκεκριμένα, με το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΠΠ η Isomat σκοπεύει να συνεχίσει τη συνεργασία μέσω φοιτητικών διαγωνισμών, επισκέψεων φοιτητών στις εγκαταστάσεις της εταιρείς, καθώς και από κοινού διεξαγωγή διπλωματικών εργασιών, πρακτικών ασκήσεων και διδακτορικών διατριβών.

Η #Isomat με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσει να στηρίζει με πράξεις “από καρδιάς” τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας και να συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας των συνθηκών εκπαίδευσης μαθητών και φοιτητών.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.