Με αυτοτελή έργα αλλά και ευρύτερες αστικές αναπλάσεις, η πρωτοπόρος εταιρεία στοχεύει στην παροχή προσοδοφόρων επενδυτικών ευκαιριών, σε Έλληνες και ξένους ενδιαφερόμενους. Παράλληλα, αναμορφώνει τον αστικό ιστό και συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση βιώσιμων κοινοτήτων με ποικιλομορφία και προσβασιμότητα.

To 2024, βρίσκει τα serviced apartments να ξεχωρίζουν ως η ευφυής επιλογή στο τοπίο των επενδυτικών ευκαιριών, συμβάλλοντας σε μια οικονομική ανάπτυξη με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Η άνοδος του τουρισμού, η αύξηση των digital nomads εργαζομένων που επιλέγουν να εργασθούν στη χώρα μας, οι νέες οικονομικές δραστηριότητες που απαιτούν προσωπικό από τρίτες χώρες στην Ελλάδα, οι αυξανόμενες ανάγκες των νέων που αλλάζουν πόλη για να σπουδάσουν, αλλά και οι πρόσφατες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τη δυναμική ανάπτυξη των serviced apartments. Σήμερα, τα serviced apartments, με αυτά που βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία, σε πόλεις όπως η Αθήνα, ο Πειραιάς και η Θεσσαλονίκη, υπόσχονται υψηλές αποδόσεις ενοικίασης.

Γεφυρώνοντασ την οικονομική ανάπτυξη με τον κοινωνικό αντίκτυπο
Πέρα όμως από τις οικονομικές αποδόσεις, αυτού του τύπου οι επενδύσεις συμβάλλουν στην αστική ανανέωση. Η DKG Development δεσμεύεται να μετατρέψει τις υποβαθμισμένες αστικές περιοχές σε ζωντανές, βιώσιμες κοινότητες, σύμφωνες με το αυθεντικό προφίλ του εκάστοτε τόπου και τη συλλογική «ψυχή» των ανθρώπων που το συνθέτουν. Στο χαρτοφυλάκιο της DKG Development περιλαμβάνονται σήμερα έργα 50.000 τ.μ. (GBA) που δημιουργούν περί τα 1.000 νέα serviced apartments units, τα οποία παραδίδονται σταδιακά και βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο υλοποίησης. Εντός του 2024, 150 από αυτά θα παραδοθούν turn-key στους δυνητικούς χρήστες, αυξάνοντας το ήδη ολοκληρωμένο stock. Στα έργα της DKG Development περιλαμβάνονται αναπτύξεις σε όλες τις υποκατηγορίες των serviced apartments.

Το «The Mediterranean» στη Μαρίνα Ζέας, ένα κτίριο πολυτελών διαμερισμάτων με θαλασσινή θέα και πολυτελείς υπηρεσίες, δημιουργεί ένα ιδιαίτερο σύμπλεγμα τουριστικών καταλυμάτων, το «HIVE», στο Μοσχάτο, κατάλληλο για φοιτητική στέγη, το «The Green», ένα βιοκλιματικό κτίριο 9 ορόφων στον Πειραιά και το «Laurel», στην περιοχή της Δάφνης, προσαρμοσμένα για φοιτητική και εταιρική στέγαση, και πολλές ακόμα αναπτύξεις που δίνουν πρόσβαση σε μεγάλο τμήμα της κοινωνίας σε ένα υψηλής αξίας επενδυτικό προϊόν. Παράλληλα, η DKG Development υλοποιεί ένα φιλόδοξο, μεγάλης κλίμακας, έργο αστική ανάπτυξης και μικτών χρήσεων που θα αναζωογονήσει το προφίλ του Πειραιά.

Με πλήρως καθετοποιημένες υπηρεσίες αλλά και διεθνείς συνεργασίες, η DKG Development αυξάνει το διαθέσιμο απόθεμα σε υψηλής ποιότητας εξυπηρετούμενα διαμερίσματα τα οποία προσφέρουν υψηλές αποδόσεις στους αγοραστές τους.