Νέες, επαυξημένες αρμοδιότητες θα αναλάβει ο κύριος Εμμανουήλ (Μανώλης) Σιγάλας, νυν Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος στη Νότια Ευρώπη για τη Hill International.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το Construction Week, ο κ. Σιγάλας θα αναλάβει καθήκοντα Senior Vice President για όλη την Ευρώπη, δηλαδή θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των έργων, την απόδοση και την κερδοφορία της Hill για όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ο κ. Σιγάλας είναι στέλεχος της Hill International από το 2005 και έκτοτε έχει φέρει εις πέρας σημαντικά projects συμβουλευτικών υπηρεσιών σε διεθνές επίπεδο. Αναβαθμίστηκε σε Διευθύνοντα Σύμβουλο Νότιας Ευρώπης  (Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρος και Αλβανία) το 2018 οδηγώντας την εταιρεία του σε σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Αντίστοιχα τη θέση του προέδρου της Hill International Middle East για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, θα αναλάβει ο Waleed Abdel-Fattah.

Σχολιάζοντας τις προαγωγές των Abdel-Fattah και Μανώλη Σιγάλα, ο Raouf S. Ghali, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Hill International, δήλωσε: «Δεδομένων των εξαιρετικών επιδόσεών τους, η προώθηση του Waleed και του Μανώλη σε αυτές τις νέες ηγετικές θέσεις ήταν μια εύκολη απόφαση. Ανυπομονώ να δω πώς θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις της Hill σε αυτές τις περιοχές τα επόμενα χρόνια».