Την επέκταση της συνεργασίας της με τη Lamda Development για το έργο του Ελληνικού ανακοίνωσε η Hill International. Όπως γνωστοποίησε η αμερικανική εταιρεία, πέρα από την υποστήριξη των προγραμμάτων υποδομών και διαμόρφωσης τοπίου του project, θα παρέχει πλέον υπηρεσίες επίβλεψης για την κατασκευή του Riviera Tower, καθώς και συμβουλευτικό ρόλο project management για τις οικιστικές αναπτύξεις Little Athens και Cove Residences που περιλαμβάνονται στο έργο.
Σημειωτέον, ότι όσον αφορά στο project του Little Athens η Hill International αναλαμβάνει τον ρόλο project management consultancy ως επικεφαλής κοινοπραξίας με την ελληνική εταιρεία Σαμαράς & Συνεργάτες.
«Αυτές οι νέες αναθέσεις στο Ελληνικό επεκτείνουν τις εν εξελίξει μεγάλες αρμοδιότητες της Hill σε αυτήν την παγκοσμίου επιπέδου ανάπτυξη. Η συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη της Lamda στην ομάδα μας αποτελεί τιμή και επιδεικνύει την ικανότητα της Hill να τοποθετεί ταχύτατα πόρους και να προσθέτει αξία σε έργα κάθε μεγέθους και κλίμακας, από τη σύλληψή τους μέχρι την ολοκλήρωσή τους. Ανυπομονούμε να δούμε το Ελληνικό να ξετυλίγεται και να συνεισφέρουμε στην επιτυχία των οικιστικών του κομματιών», δήλωσε ο Raouf S. Ghali, διευθύνων σύμβουλος της Hill International. Σημειώνεται, ότι πριν από τις αναθέσεις αυτές, η Hill International είχε ήδη αναλάβει το project management για το Experience Park, το Experience Center και το κτίριο ΑμεΑ στο Ελληνικό.