Η οικογένεια Γεωργουλή γιόρτασε τα 50 χρόνια της premium εταιρείας Georgoulis SA, μπάνιο/δάπεδο/κουζίνα/θέρμανση, στη Λεωφόρο Καλαμακίου 117 στον Άλιμο.
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» καλοί φίλοι, συνεργάτες, πλήθος προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, οι οποίοι και έσπευσαν να ευχηθούν.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος συνεχάρη την οικογένεια για τη συνεχή λειτουργία και τη διαρκή ανάπτυξη της εταιρείας της.
Παράλληλα, πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στο showroom και γνώρισαν το brand.

Την τούρτα των 50 χρόνων έσβησε ο CEO και ιδρυτής της Georgoulis SA, Γιώργος Γεωργουλής, ενώ συγκίνησαν ο λόγος του αλλά και ο λόγος των δύο του παιδιών, που αποτελούν εξάλλου και τους συνεχιστές της εταιρείας, του Φοίβου και του Έκτορα Γεωργουλή.

Η προϊοντική γκάμα της εταιρείας
Η εταιρεία Georgoulis SΑ διαθέτει μεγάλη ποικιλία κορυφαίων, επώνυμων οίκων σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, όπως πλακάκια, είδη υγιεινής, κουζίνες, ντουλάπες υπνοδωματίων, είδη θέρμανσης, ηλιακούς συλλέκτες, κ.ά.
Επιπλέον, οι συνεργάτες της είναι σε θέση να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, καθώς η εμπειρία των 50 χρόνων επιτρέπει την αναγνώριση των αναγκών των μηχανολόγων, μηχανικών και των εργολάβων οικοδομών και δημόσιων έργων.

Δημοπράτηση υπηρεσιών συμβούλου κατά την κατασκευή φράγματος στη Φωκίδα
Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δημοπράτησε εξειδικευμένες υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου κατά τη διάρκεια κατασκευής του ταμιευτήρα Τολοφώνα στο Χάρμισκο Φωκίδας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες έμφραξης και πρώτης πλήρωσης του εν λόγω ταμιευτήρα.
Ο ανάδοχος θα κληθεί, μεταξύ άλλων, να επιβλέπει και να ελέγχει την εκπλήρωση των συμβατικών απαιτήσεων του έργου και των υποχρεώσεων του εργολάβου και να γνωμοδοτεί για τυχόν θέματα που θα προκύψουν κατά την κατασκευή και θα σχετίζονται, λ.χ., με τα χωματουργικά, τη στεγανοποίηση της θεμελίωσης και τα σκυροδέματα. Θα παρακολουθήσει, επίσης, τη συμπεριφορά του φράγματος, από την έμφραξη του συστήματος εκτροπής ως την άνοδο του νερού στη μέγιστη στάθμη.
Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 46 μήνες. Η εκτιμώμενη αξία της ανέρχεται σε 603.126,93 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως την 10/07/2024 στις 11:00.