Τα εγκαίνια του Grand Glass Hall, του συνεδριακού κέντρου στο τουριστικό συγκρότημα κατοικιών Borovets Euphoria Club, σηματοδότησαν την ολοκλήρωση της δεύτερη φάση της επένδυσης του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κοντά στο ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας.

Το Grand Glass Hall είναι ένα υπερσύγχρονο κτήριο έκτασης 2.200 τ.μ., με κεντρική συνεδριακή αίθουσα χωρητικότητας 280 ατόμων, εστιατόριο 210 θέσεων, γυμναστήριο και πισίνα, το οποίο ολοκληρώνει ουσιαστικά τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει το συγκρότημα Borovets Euphoria Club. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα αποτελείται από ξενοδοχείο δυναμικότητας 230 κλινών, με δύο εστιατόρια, μπαρ, spa, συνεδριακούς χώρους και χώρους αναψυχής, καθώς και πολυτελείς κατοικίες.

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει ήδη έχει μία δυναμική και επιτυχημένη παρουσία στη Βουλγαρία, για περισσότερα από 15 χρόνια, στους τομείς του real rstate, των κατασκευών και των ΑΠΕ.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ. Vladimir Georgiev, δημάρχου του Σάμακοφ, του κ. Μάρκου Τριπολιτάκη Αναπληρωτή Επικεφαλής της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βουλγαρία, του κ. Παναγιώτη Ιωαννίδη, μέλος ΔΣ της ΤΕΡΝΑ και Διευθυντή έργων της εταιρείας στη Βουλγαρία, και της κας Κλεονίκης Γεωργιάδου, Εκτελεστικής Διευθύντριας της Icon Borovets, διαχειρίστριας εταιρείας του τουριστικού συγκροτήματος.