Μεγάλο αθλητικό γεγονός για όλη την οικογένεια διοργανώνεται στο Smart Park από τις 2 έως και  τις 18 Σεπτεμβρίουμε αφορμή τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος στο Eurobasket 2022.  Ο υπαίθριος χώρος του πάρκου αποκτά και προσφέρει δωρεάν σε μικρούς και μεγάλους ένα μεγάλο και πολυθεματικό πρόγραμμα αποτελούμενο από:

Γήπεδο 3Χ3
Ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο 3Χ3 ευρωπαϊκών προδιαγραφών, θα δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του αθλήματος να παίζουν καθημερινά, καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των καταστημάτων. Τα Σαββατοκύριακα στο γήπεδο θα διεξάγονται μοναδικά “Τουρνουά 3Χ3” και διαγωνισμοί, όπως το “Beat The Clock & Get In The Zone”, στα οποία θα αναδειχθούν οι πιο εύστοχοι παίχτες με αντίπαλο το χρονόμετρο.

Προβολές αγώνων  και ταινιών
Στην καρδιά του πάρκου, μέσω γιγαντοοθόνης, θα προβάλονται ζωντανά οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στο Eurobasket, κινηματογραφικές θεματικές ταινίες, καθώς και ειδικά επιμελημένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές, αλλά και με αστεία στιγμιότυπα του αθλήματος.

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος Retro Games
Ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο υπό το concept “It’s all about games” θα περιμένει το κοινό στο κέντρο του πάρκου. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα σε Retro Games και Analog Μini Games με θέμα το μπάσκετ, αλλά και παιχνίδια με στόχο τη διάδραση γονέων και παιδιών, που θα προσφέρουν στους επισκέπτες στιγμές διασκέδασης, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος Gaming Corner 2Κ23
Οι λάτρεις των Video Games αποκτούν το δικό τους στέκι στο μεγάλο γεγονός “Back To Basket” στο Smart Park! Ένα θεματικό περίπτερο βασισμένο στο κορυφαίο basketball video game δίνει την ευκαιρία σε όλο το κοινό να παίξει και να διασκεδάσει με τον τίτλο 2K23” στις κονσόλες XBox, Nintendo & Playstation, αλλά και να γνωρίσει αγαπημένους gamers από κοντά.

“Basketball Trivia”
Ο Μάκης Παπασημακόπουλος και ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης, θα δώσουν το παρόν σε ένα παιχνίδι γνώσεων, διασκεδάζοντας με το κοινό και διδάσκοντας το τα μυστικά και την ιστορία της καλαθοσφαίρισης.