Η ISOMAT πρόκειται να συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση World of Concrete, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas Convention Center, στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, από τις 23 έως και τις 25 Ιανουαρίου 2024. Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο και της επετειακής διοργάνωσης των 50 ετών από την πρώτη της εμφάνιση στον κόσμο των κατασκευών.

Η ομάδα της ISOMAT πρόκειται να δώσει το παρών στο περίπτερό της στο South Hall, Booth S12913, πανέτοιμη να συστήσει στο κατασκευαστικό κοινό των ΗΠΑ, και όχι μόνο, την ευρεία γκάμα προϊοντικών λύσεων που έχει αναπτύξει, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, στο περίπτερο της ISOMAT οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, αλλά και για τα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από πολυουρία τόσο θερμού ψεκασμού όσο και ψυχρής εφαρμογής (πολυασπαρτικά). Επιπλέον, θα μπορούν να μάθουν για τη  διακοσμητική λύση της πατητής τσιμεντοκονίας και τις έτοιμες ακρυλικές διακοσμητικές επιστρώσεις που προσομοιάζουν το αποτέλεσμα της πατητής, αλλά και για τα ολοκληρωμένα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων, τα οποία περιλαμβάνουν το δάπεδο με έγχρωμες ψηφίδες και φυσικό αποτέλεσμα, Stone Carpet, το δάπεδο Terrazzo με όψη σύγχρονου μωσαϊκού και το δάπεδο με νιφάδες, Flake Flooring. Τέλος, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά τα συστήματα για πισίνες με όψη παραλίας, όπως το Pool Flake Coating, που εξασφαλίζει ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα πολυτελούς αισθητικής.

Ως μια κορυφαία διοργάνωση για τους επαγγελματίες των κατασκευών διεθνώς, η World of Concrete γιορτάζει φέτος τα 50 της χρόνια, δημιουργώντας μοναδικές ευκαιρίες και στρατηγικές συνεργασίες για συμμετέχοντες και επισκέπτες, και υπόσχεται γι’ αυτή τη χρονιά να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία σε όσους επιλέξουν να παρευρεθούν, με εκπλήξεις και εκλεκτούς καλεσμένους που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.