Την προηγούμενη Τετάρτη 3 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε ο Α’ Κύκλος του EUROPA THE LAB, με τους συμμετέχοντες – κατασκευαστές να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο και το περιεχόμενο σπουδών.

Οι συμμετέχοντες κατασκευαστές που παρακολούθησαν πλήρως τον κύκλο σεμιναρίων παρέλαβαν “Βεβαιώσεις Παρακολούθησης” με την υπογραφή της Europa και της ΠΟΒΑΣ. Τις Βεβαιώσεις παρέδωσαν ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης και ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελληνικής Αγοράς της Europa κος Ανέστης Τάρλας. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα εξετάσεις αξιολόγησης με βάση το εκπαιδευτικό υλικό που παραδόθηκε στους συμμετέχοντες κατασκευαστές.

Οι συμμετοχές κατασκευαστών για τον Β’ Κύκλο του Προγράμματος έχουν ολοκληρωθεί και το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου, ενώ αντίστοιχα συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής κατασκευαστών για τον Γ’ Κύκλο του Προγράμματος που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2022.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους κατασκευαστές αλουμινίου της επικράτειας, χωρίς περιορισμούς. Αφορά κάθε επαγγελματία του κλάδου που ενδιαφέρεται να αναπτύξει τις γνώσεις του τόσο σε τεχνικό όσο και σε διαχειριστικό/επιχειρηματικό επίπεδο σε μια πληθώρα αντικειμένων θεωρητικού και πρακτικού περιεχομένου.

Το νέο πρόγραμμα EUROPA THE LAB συνδέει άρρηκτα τους δύο βασικούς κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας του κλάδου των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, δηλαδή την βιομηχανία διέλασης και τον κατασκευαστή αλουμινίου. Η ανάπτυξη του επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο αποτελεί αδήριτη ανάγκη της νέας εποχής, καθώς βιομηχανία και κατασκευαστές διαμορφώνουν εξίσου το τελικό προϊόν στην αγορά. Σε αυτό τον άξονα, Europa και ΠΟΒΑΣ στέκονται αρωγοί στους κατασκευαστές αλουμινίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.profil.gr/index.php/gr/marketing-actions/thelab.